Ο Wijnaldum θα φύγει από το Λίβερπουλ για την ισπανική πλευρά αυτό το καλοκαίρι

Ο Georginio Wijnaldum φέρεται να επέλεξε να φύγει από το Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν για να ολοκληρώσει μια κίνηση στη La Liga.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο Georginio Wijnaldum πρόκειται να ολοκληρώσει μια έξοδο από το Λίβερπουλ για να ενταχθεί στη Βαρκελώνη αυτό το καλοκαίρι.

Ο μέσος τελικά σφράγισε την κίνησή του στη Βαρκελώνη αφού συνέγνωσε μια συμφωνία προσυμβολαίου με τους Ισπανούς γίγαντες, το μέλλον του 30χρονου έχει περιβληθεί από αβεβαιότητα για κάποιο χρονικό διάστημα, με την τρέχουσα συμφωνία του να λήγει στο τέλος της σεζόν.

Ο Wijnaldum ήρθε κοντά στην ένταξη της Βαρκελώνης το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας συνεργαστεί με τον διευθυντή Ronald Koeman στη διεθνή σκηνή με τις Κάτω Χώρες.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, οι Καταλανοί μπορεί να είχαν λάβει την επιθυμία τους, με την ολλανδική διεθνή να έχει τώρα οριστεί για μια κίνηση στο Camp Nou.

Το Wijnaldum πρόκειται τώρα να γίνει η πρώτη υπογραφή για τη Βαρκελώνη στο καλοκαιρινό παράθυρο, καθώς οι Ισπανοί γίγαντες επιδιώκουν να ενισχύσουν την ομάδα τους μετά από πτώση των προτύπων του τέλους.

Από τότε που εντάχθηκε στους Reds το 2016, ο μέσος ήταν βασικός παίκτης κάτω από τον Jurgen Klopp, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στο θρίαμβο του Champions League το 2019.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε ολοσχερώς για τη σημασία του Βινάλντουμ για τη λέσχη, αλλά επιμένει ότι δεν θα αρνηθεί στον 30χρονο την ευκαιρία να μετακινηθεί αλλού.