Ο Werner μιλά για το νέο του ρόλο υπό τον Tucel στο Chelsea

Μετά από μερικά παιχνίδια υπό νέα διοίκηση, ο Timo Werner αποκάλυψε τι σκέφτεται για το νέο του ρόλο στο Chelsea υπό τον Thomas Tucel.

Ο Timo Werner έχει νέο μάνατζερ στο Chelsea, παίζει νέο ρόλο υπό τον Thomas Tucel και του αρέσει. Κατά τη διάρκεια των μηνών του υπό τον Frank Lampard, ο Γερμανός επιθετικός δεν μπόρεσε να βρει την ιδανική του θέση καθώς περνάει το χρόνο προσαρμογής του. Ωστόσο, ήρθε ένας Γερμανός μάνατζερ και έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για το νεαρό αστέρι. Ακόμα κι αν δεν έχει βάλει γκολ κάτω από τον νέο προπονητή, ο Βέρνερ σίγουρα παίζει πολύ περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες.

Προηγουμένως, ο Λάμπαρντ χρησιμοποιούσε τον Τίμο ως αριστερό εξτρέμ που δεν του άφηνε χώρο για ελιγμούς στη μέση. Ο Tucel είδε αμέσως αυτό το ελάττωμα και επέτρεψε στον επιθετικό να παίξει ακριβώς πίσω από τον επιθετικό ως playmaker. Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης νίκης επί της Sheffield United, ο Werner έπαιξε μεγάλο ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι δεν σημείωσε γκολ. Βοήθησε τον Mason Mount στο πρώτο γκολ των Blues, το οποίο του έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τους επερχόμενους αγώνες.

Ο Τίμο αναλύει το νέο του ρόλο στην Τσέλσι.

«Κάθε μάνατζερ είναι διαφορετικός ως προς το πώς θέλει να παίζουμε», δήλωσε ο Werner μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου. «Μας δίνει πολλές ιδέες. Τώρα παίζω ως αριστερός αριθμός 10, όχι αριστερός, οπότε έχω περισσότερο χώρο για τις διαδρομές μου στη μέση και μπορώ να παίξω πίσω από έναν επιθετικό, ή με τον αριθμό 10 πίσω μου ως δεύτερος επιθετικός. Έτσι είναι πολύ καλό για μένα και νομίζω ότι υπήρχαν επίσης καλές κινήσεις από τον διευθυντή στις δύο τελευταίες νίκες. Γενικά νομίζω ότι είναι μια καλή νίκη για εμάς. Ήταν πολύ δύσκολο, όλο το παιχνίδι, ενάντια σε ένα πολύ καλό υψηλής υπεράσπισης Sheffield United και είμαστε πολύ περήφανοι που κερδίσαμε, συνεχίζοντας από τις τελευταίες νίκες μας.

«Για τον εαυτό μου, και πάλι δεν υπάρχει στόχος, αλλά είναι καλό να βλέπω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσω. Είμαι χαρούμενος όταν κερδίζουμε και όταν μπορώ να κάνω δύο ασίστ όπως σήμερα αυτό είναι επίσης καλό, αλλά ως επιθετικός θέλετε να σκοράρετε. Είναι πολύς καιρός για μένα, δεν είχα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς στόχο στην καριέρα μου πριν, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ενάντια σε αυτό. Πρέπει να συνεχίσεις και να προσπαθείς να κάνεις ό, τι καλύτερο μπορείς στο γήπεδο και οι στόχοι θα έρθουν».