Ο Vinicius συζητά την πιθανή αναχώρηση του δανείου της Ρεάλ Μαδρίτης

Άρσεναλ, Τότεναμ και Λίβερπουλ ήταν touted ως πιθανούς προσωρινούς προορισμούς κατά τη διάρκεια του προηγούμενου παραθύρου μεταφοράς για τον Βραζιλιάνο.

Ο Vinicius Junior απέκλεισε το ενδεχόμενο να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης δανεικά στη θερινή βιτρίνα μεταφοράς.

Ο Vinicius εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το Flamengo για ένα βαρύ €45 εκατομμύρια πίσω το 2018 ως ένας ταλαντούχος έφηβος με πολλές δυνατότητες.

Δυόμισι χρόνια αργότερα, ο νεαρός εξπέρ έχει καθιερωθεί ως τακτικός στην σύνθεση των Λος Μπλάνκος.

Ωστόσο, δεν έχει παρουσιάσει καμία σημαντική βελτίωση και, με ερωτήσεις σχετικά με την παραγωγικότητά του, φαίνεται ότι η στάση του συλλόγου όσον αφορά τη σημασία του στην ομάδα αλλάζει σταδιακά.

Ο 20χρονος είχε φιλοδώρησε να ενταχθεί στην Πρέμιερ Λιγκ δανεικά τον Ιανουάριο, ενώ έχει επίσης προταθεί ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως βαπτιέρα σε μια συμφωνία για την απογείωση του Kylian Mbappe από το Παρίσι Saint-Germain.

Quizzed αν είναι ανοικτός σε μια προσωρινή μετακίνηση μακριά από το Σαντιάγο Μπερναμπέου, Vinicius είπε TNT Sports: «Όχι. Πάντα επικεντρώνομαι στο να θέλω να είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης, να είμαι με τους καλύτερους παίκτες, να μαθαίνω μαζί με τους καλύτερους παίκτες.

«Είμαι 20 χρονών και φαίνεται σαν να παίζω εδώ και πολλά χρόνια, αλλά είμαι μόνο στην αρχή της καριέρας μου.

«Μαθαίνω πολλά από τους παίκτες που βρίσκονται εδώ, αυτούς που παίζουν στη θέση μου. Θέλω να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης για πάντα.»