Ο Vieira καθαρίζει τον αέρα για το ρόλο του πίσω από την προσφορά εξαγοράς της Arsenal

Πριν από μια πολυαναμενόμενη επανένωση με την πρώην ομάδα του, ο Patrick Vieira καθάρισε τον αέρα σχετικά με τη συμμετοχή του στην προσπάθεια του Daniel Ek να αγοράσει την Arsenal.

Ο Patrick Vieira έχει παίξει το ρόλο του στην αποτυχημένη προσφορά εξαγοράς του ιδρυτή του Spotify Daniel Ek στην Άρσεναλ πριν από την επιστροφή του στο βόρειο Λονδίνο.

Ο 45χρονος θα επισκεφτεί τα Εμιράτα τη Δευτέρα για πρώτη φορά ως μάνατζερ της Premier League όταν η πλευρά του Crystal Palace κλειδώνει με την Arsenal, ελπίζοντας να συνεχίσει το καλό ξεκίνημά του.

Ωστόσο, πριν αναλάβει την ευθύνη του Palace, ο Vieira ήταν διάσημος υποστηρικτής της απόπειρας εξαγοράς της Ek Arsenal νωρίτερα μέσα στο χρόνο μαζί με πρώην συμπαίκτες Thierry Henry και Dennis Bergkamp.

«Απλά εξέφρασα τον εαυτό μου ως Patrick, πρώην ποδοσφαιριστής της Arsenal», εξήγησε ο Vieira σύμφωνα με την Independent.

«Αυτό το σχόλιο βασίστηκε στο πώς πήγαινε η κατεύθυνση [του συλλόγου].

«Μιλούσα με κάποιον που είχε διαφορετική άποψη και διαφορετικό τρόπο προώθησης της Άρσεναλ. Βρίσκομαι σε διαφορετική θέση από πριν δύο μήνες. Έτσι, δεν πρόκειται να εκφραστώ με τον ίδιο τρόπο όπως όταν ήμουν απλά ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ.

«Όταν εξετάζατε την κατάσταση εκείνη την εποχή, ήταν σαφές ότι η οικογένεια Kroenke έκανε τη δήλωση ότι ο σύλλογος δεν πωλείται. Τότε νομίζω ότι όλα τελείωσαν. Δεν μπορείς να αγοράσεις ποδοσφαιρική ομάδα αν δεν είναι προς πώληση».

Τον περασμένο μήνα, ο Henry ανακοίνωσε ότι η Ek παρέμεινε αφοσιωμένη στην αγορά της Arsenal, αλλά παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να είναι ένα μακροχρόνιο έπος.