Ο Tuchel σχολιάζει την «τυχερή» νίκη εναντίον του Γουότφορντ

Τσέλσι έχει μια στενή απόδραση από Vicarage Road Stadium το βράδυ της Τετάρτης, και Thomas Tuchel έδωσε την ετυμηγορία του για την απόδοσή τους.

Ο Thomas Tuchel δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση της Τσέλσι εναντίον του Γουότφορντ παρά το γεγονός ότι πήρε στο σπίτι τα τρία σημεία το βράδυ της Τετάρτης.

Οι Blues απέφυγαν την ισοπαλία καθώς ο Χακίμ Ζίετς σκόραρε το νικητήριο γκολ μετά το πρώτο ημίχρονο του Μέισον Μάουντ, καθώς οι Hornets εξισώθηκαν λίγο πριν το ημίχρονο.

Ο Tuchel πίστευε ότι η Τσέλσι δεν ήταν πλήρως προετοιμασμένη για το παιχνίδι και κάλεσε τη νίκη μια «τυχερή» απόδραση. Παρ ‘όλα αυτά, η Λέσχη του Λονδίνου έχει διατηρήσει τη θέση τους ως ηγέτες της Premier League.

«Δεν είμαστε εμείς. Δεν ήμασταν απολύτως έτοιμοι σήμερα για αυτόν τον αγώνα», είπε ο Γερμανός αφεντικό στο Amazon μετά το παιχνίδι.»

«Έχασα ίσως να βρω τη σωστή προσέγγιση για να ετοιμάσω την ομάδα μου. Είχαμε το διάλειμμα λόγω πολύ θλιβερών συνθηκών — ελπίζουμε ότι το άτομο είναι καλύτερο».

«Ακόμα και αυτό το διάλειμμα μετά τα πρώτα 11 λεπτά δεν άλλαξε την προσέγγισή μας. Δεν αντιμετωπίσαμε την πίεση, με την πρώτη μπάλα, τη δεύτερη μπάλα.»

«Είχαμε πολλές αλλαγές, αλλά πάρα πολλά λάθη. Δεν καλυτερεύει. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να μείνουμε εκεί και να επικεντρωθούμε στα εύκολα πράγματα. Ήταν μια τυχερή νίκη.»