Ο Tuchel στηρίζει τον Havertz για να εκπληρώσει τις δυνατότητές του στο Chelsea

Ο Κάι Χάβερτζ δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει στην Τσέλσι αλλά ο Τόμας Τουσέλ παραμένει σίγουρος ότι ο Γερμανός θα ζήσει με τη φήμη του στο κλαμπ.

Ο διευθυντής της Τσέλσι Thomas Tucel υποστήριξε τον Kai Havertz να είναι επιτυχημένος στο σύλλογο παρά μια μη πειστική εκστρατεία ντεμπούτο μέχρι στιγμής.

Ο Γερμανός εντάχθηκε στους Blues σε μια συμφωνία με ρεκόρ £89 εκατομμυρίων από την Bayer Leverkusen τον Σεπτέμβριο. Εντυπωσιάστηκε στην τελευταία του σεζόν στην Bundesliga, σκοράροντας 17 γκολ σε 43 αγώνες σε όλους τους διαγωνισμούς για το Leverkusen.

Πολλά αναμενόταν από τον Havertz κατά την άφιξή του, αλλά ο 21χρονος δεν είναι ακόμα να ανταποκριθεί στη διαφημιστική εκστρατεία και έχει αγωνιστεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο Γερμανός έχασε την πέμπτη νίκη του Κυπέλλου FA Cup της Τσέλσι με 1-0 στο Barnsley την Πέμπτη λόγω ενός συνεχιζόμενου τραυματισμού και ο Tucel είναι σίγουρος ότι μόλις ταιριάζει θα φτάσει στα ύψη που έκανε κάποτε ενώ ήταν στην Bayer Leverkusen.

«Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα δούμε [το Leverkusen Havertz], ωστόσο δεν υπάρχει σύντομη απάντηση», δήλωσε ο Tucel σε συνέντευξη Τύπου σύμφωνα με το Sky Sports.

«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι υπάρχει όλη αυτή η δυνατότητα μέσα του και μπορεί να την δείξει στο γήπεδο.»

«Για κάθε μεταφορά, αλλαγή λέσχης, κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Μερικοί παίκτες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν, μερικές φορές είναι μια διαδικασία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον σπρώξουμε, να τον στηρίξουμε και να του δώσουμε αυτό που χρειάζεται».

«Είχε μια καλή αρχή μαζί μας, καλούς αγώνες και έχω την αίσθηση ότι είναι ένας τύπος που είναι σαφής, αυτογνωσία, ταπεινός και πολύ ταλαντούχος. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες ότι θα το δείξει αυτό».

«Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες επειδή είμαι βέβαιος ότι μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο.»