Ο Tuchel εξηγεί την πείνα του Πουλίσιτς για στόχους

Μετά την πρώτη του εμφάνιση εδώ και τρεις μήνες, ο Τόμας Τούσελ ήταν ικανοποιημένος με την ερμηνεία του Κρίστιαν Πούλισιτς.

Ο Τόμας Τούσελ είναι εξαιρετικά χαρούμενος που βλέπει τον Κρίστιαν Πουλίσιτς να επιστρέφει στο γκολ, καθώς βοήθησε την Τσέλσι να κερδίσει με 3-0 έναντι του Λέστερ το Σάββατο.

Ο 23χρονος ταχύτατος επέστρεψε στη δράση μετά από τρεις μήνες, υπέφερε από Covid-19 και τραυματισμό στον αστράγαλο. Αυτό ήταν μόνο το τρίτο παιχνίδι του Premier League της νέας καμπάνιας.

Το αστέρι USMNT σηματοδότησε αμέσως το scorecard με ένα γκολ για τα Blues που βοηθήθηκε από τον Hakim Ziyech. Σίγουρα έκανε το Γερμανό αφεντικό να γεμίσει με χαρά, ο οποίος πιστεύει ότι ο επιθετικός είναι ένα πρόσθετο μπόνους στην ομάδα του.

Ο Τούχελ είπε στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι: «Αυτή είναι μία από τις βασικές του ιδιότητες για να φτάσει στο κουτί. Και όχι μόνο στο κουτί, αλλά και στο κουτί των έξι γιάρδων.

«Δίνει κάτι επαναλαμβανόμενο σπριντ, ένταση μέσα και έξω από την μπάλα. Αλλά είναι στο τέλος των επιθέσεων.»

«Πεινάει να σκοράρει. Φτάνει στο κουτί και εδώ χρειαζόμαστε τους παίκτες να είναι επικίνδυνοι και να σκοράρουν».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από πολύ καιρό, όταν ήταν έξω από corona και τραυματισμό ότι είναι πίσω και αποφασιστική αμέσως και είμαι πολύ χαρούμενος για Hakim, ο οποίος επίσης άξιζε να ξεκινήσει. Ότι ήταν και πάλι αναμεμειγμένος σε μια βοήθεια.»