Ο Tuchel αποκαλύπτει το σχέδιό του να ξεκλειδώσει τις δυνατότητες του Havertz

Το νέο αφεντικό της Τσέλσι έδωσε την ετυμηγορία του για τον Χάβερτζ και πώς σκοπεύει να αναδείξει τις δυνατότητες των συναδέλφων του Γερμανών.

Ο Kai Havertz έχει «τόσες δυνατότητες», λέει ο Thomas Tusel, ο οποίος πιστεύει ότι ο 21χρονος «πρέπει να πιεστεί» και «να προκαλέσει σωματική πρόκληση» για να εξαντλήσει τις μέγιστες δυνατότητές του.

Ο πρώην σταρ της Bayer Leverkusen αγωνίστηκε να ανταποκριθεί στις τιμές των 80 εκατ. ευρώ αυτή τη σεζόν. Απέτυχε να εντυπωσιάσει με τον Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά έκανε μια πιο ελπιδοφόρα εμφάνιση στο ντεμπούτο των Μπλουζ του Τούσελ εναντίον των Γουλβς την περασμένη εβδομάδα.

«Αυτό που αισθάνομαι από αυτόν είναι ότι είναι ένας πολύ έξυπνος, φιλικός και ανοιχτός τύπος που έχει πολλές δυνατότητες — και θα τον πιέσουμε», δήλωσε ο Tucel όπως αναφέρεται στο Mirror.

«Φαίνεται σαν τον τύπο που πρέπει να πιεστεί και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε.

«Γι’ αυτόν, αυτό το πρωτάθλημα είναι τέλειο επειδή δεν μπορεί να ξεκουραστεί. Έχει τόσες δυνατότητες που πρέπει να τον προκαλέσει σωματικά, οπότε δεν βασίζεται μόνο στο ατελείωτο ταλέντο του. Αυτό είναι καλό. Στο τέλος, το ερώτημα είναι: δείχνει τα δόντια του στο τέλος όταν γίνεται σκληρό;

«Ήμουν χαρούμενος χθες που ήταν αυτός που πήρε την σχεδόν αποφασιστική κεφαλίδα στο κουτί ενάντια σε όλους αυτούς τους πανύψηλους, ισχυρούς παίκτες από το Wolverhampton. Θα ήταν μια ωραία στιγμή στο τέλος του αγώνα.

«Δεν διστάζει, και αυτό είναι που θέλω να δω από αυτόν. Τότε τα υπόλοιπα θα έρθουν, γιατί αυτός ο τύπος μπορεί να είναι ένα τεράστιο, τεράστιο μέρος αυτού του κλαμπ».

Ο Χάβερτζ ελπίζει να ξαναμπεί στο δεύτερο παιχνίδι του Τούσελ, επικεφαλής της Τσέλσι εναντίον του Μπέρνλεϊ, την Κυριακή το απόγευμα.