Ο Tucel συζητά την κατάσταση του Αβραάμ στο Τσέλσι

Το προϊόν της ακαδημίας Blues δεν έχει απονεμηθεί νέο και βελτιωμένο συμβόλαιο από την ανακάλυψη του με τον σύλλογο την περασμένη σεζόν.

Ο Τόμας Τούσελ λέει ότι δεν έχει ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση του συμβολαίου της Τάμμυ Αβραάμ στο Τσέλσι.

Ο Αβραάμ είναι ο κορυφαίος σκόρερ της Τσέλσι αυτή τη σεζόν, έχοντας βρει το πίσω μέρος του καθαρού 12 φορές σε όλους τους διαγωνισμούς.

Ο 23χρονος αποδείχθηκε μια ποιοτική προσθήκη στην ομάδα Blues την περασμένη σεζόν όταν επέστρεψε στο club μετά το τέλος του δανείου του στην Aston Villa, καθώς συμψηφίστηκε 18 φορές σε 47 παιχνίδια σε όλους τους διαγωνισμούς.

Εντυπωσιασμένος από την πρόοδό του, η πλευρά του Λονδίνου ενεργοποίησε ρήτρα για παράταση της διεθνούς σύμβασης της Αγγλίας για ένα ακόμη έτος τον Ιούλιο του 2020.

Ο επιθετικός έχει απομείνει σχεδόν δυόμισι χρόνια στο τρέχον συμβόλαιό του, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες ότι αξίζει μια νέα συμφωνία με βελτιωμένους όρους.

«Δεν γνωρίζω τις καταστάσεις των συμβολαίων των παικτών μου επειδή δεν θέλω να συμμετέχω στο να το κρίνω αυτό όταν παίρνω τις αποφάσεις για το ποιος παίζει και ποιος όχι», είπε ο Tucel, μέσω του Goal.

«Μου αρέσει που έκανε το δρόμο του για τα δάνεια και ξεπέρασε τα εμπόδια στην καριέρα του, όταν πήγε για δάνειο. Πάντα σκόραρε για τις ομάδες του. Ήταν πάντα εκεί.

«Έχει το πνεύμα να τα καταφέρει στο Τσέλσι. Αυτή είναι μια από τις πιο δύσκολες προκλήσεις που μπορείτε να αντιμετωπίσετε, αλλά είναι έτοιμος για αυτό.

«Ήταν απολύτως έτοιμος να υποφέρει και γι ‘αυτό, έχει όλα τα εύσημα μου. Είναι μια καλή νέα αρχή για αυτόν να εντείνει και να δείξει ότι είναι σημαντικός για εμάς».