Ο Tucel συγκρίνει το δίδυμο απεργίας Τσέλσι και Μαν Γιουνάιτεντ

Το αφεντικό Blues έκανε μια σύγκριση μεταξύ του βετεράνου επιθετικού του Giroud και του Cavani της Manchester United πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο μάνατζερ της Τσέλσι Τόμας Τουσέλ πιστεύει ότι τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και αυτοπειθαρχίας των Ολιβιέ Ζιρού και Edinson Cavani είναι βασικοί παράγοντες πίσω από την εντυπωσιακή τους μορφή.

Οι βετεράνοι απεργοί, οι οποίοι είναι και οι δύο 34 ετών, έχουν κάνει καθοριστικές επιπτώσεις στην Premier League αυτή τη σεζόν. Ο Giroud σκόραρε ακόμη και μια λαμπρή εναέρια κλωτσιά την Τρίτη για να κερδίσει την Τσέλσι με 1-0 Τσάμπιονς Λιγκ πάνω από το Ατλέτικο Μαδρίτης.

Και ενώ ο Cavani της Manchester United είναι αμφίβολος για το ταξίδι στη γέφυρα Stamford την Κυριακή, ο Tucel κατέχει τον πρώην επιθετικό του Paris Saint-Germain σε πολύ μεγάλη εκτίμηση δίπλα στον Giroud.

Οι Γερμανοί επεσήμαναν πως και οι δύο παίκτες είναι παρόμοιοι με τη φυσική τους κατάσταση, την ανιδιοτελή στάση και την ικανότητα να μένουν απαρτισμένοι στο κουτί για να ολοκληρώσουν τις ευκαιρίες βαθμολόγησης.

«Κοιτάξτε τους και όταν αλλάζουν πουκάμισο, ταιριάζουν απόλυτα», δήλωσε ο Tucel όπως ανέφερε το Football London.

«Ο Όλι είναι 100% σε φόρμα, μηδενικό σωματικό λίπος, ίδιο με τον Έντι. Είναι ένας παίκτης όπως ο Όλι, ο οποίος, ως νούμερο εννέα, ανησυχεί πάντα για την ομάδα, υποφέρει για την ομάδα, πάντα έτοιμος να τρέξει ανοιχτούς χώρους και να υπερασπιστεί για όλη την ομάδα.

«Στη συνέχεια, στο κουτί είναι και οι δύο εξαιρετικοί φινιριστές, έχουν την ψυχραιμία.

«Είναι κορυφαίας ποιότητας απεργοί, κορυφαίας ποιότητας αριθμός εννιάρια και για μένα, η φυσική τους κατάσταση και η αυτοπειθαρχία είναι το κλειδί για την επιτυχία τους.»