Ο Tucel μιλάει για θέματα επιθετικού Chelsea εν μέσω συνδέσεων Haaland

Οι αστοχίες Blues έχουν συνδεθεί με μια αιφνιδιαστική κίνηση για Haaland εν μέσω των αγώνων τους για γκολ υπό τον Tucel.

Η υπογραφή ενός νέου επιθετικού δεν είναι στο μυαλό του Τόμας Τούσελ, με τον μάνατζερ της Τσέλσι να επικεντρώνεται πλήρως στην εξαγωγή του καλύτερου από τα τρέχοντα μπροστά του.

Ο Tucel είναι αήττητος στα πρώτα 12 παιχνίδια που είναι υπεύθυνος για την Chelsea, με οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Οι Blues έχουν παραχωρήσει κατά μέσο όρο 0,17 γκολ ανά αγώνα και έχουν κρατήσει εννέα φύλλα κάτω από τη γερμανική, αλλά έχουν σκοράρει μόλις 1,08 γκολ ανά αγώνα.

Τα δύο γκολ του Olivier Giroud είναι τα περισσότερα που έχει καταφέρει κάθε παίκτης από τα 13 γκολ που η Chelsea έχει βάλει στη βασιλεία του Tucel.

Αυτό το stat έχει φυσικά δημιουργήσει μερικά φρύδια και προκάλεσε φήμες για πιθανή προσφορά μεταφοράς για την αίσθηση βαθμολόγησης του Borussia Dortmund Erling Haaland.

«Είμαι χαρούμενος γιατί δεν κοιτάμε μόνο την έξοδο, πόσο βαθμολογούν, πόσο βοηθούν», δήλωσε ο Tucel όπως ανέφερε ο Mirror.

«Φυσικά αυτό είναι κάτι, κάποιο στατιστικό στοιχείο στο οποίο προσκολλάται κάθε επιθετικός, και όλοι πρέπει να έχουν τη νοοτροπία για να αντιμετωπίσουν την πίεση που συνοδεύει τα στατιστικά στοιχεία. Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

«Αλλά πρέπει να πω ότι αυτή τη στιγμή όλοι εργάζονται σκληρά, κανείς δεν είναι τεμπέλης, κανείς δεν παίρνει το χρόνο τους όταν υπερασπιζόμαστε. Υπερασπιζόμαστε ψηλά, υπερασπιζόμαστε σαν ένα τετράγωνο.

«Εξακολουθούμε να ψάχνουμε λίγο για την ανακάλυψη για έναν ή δύο τύπους να πάνε σε τρέξιμο και να σκοράρουν με συνέπεια. Προφανώς αυτό δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή και δεν θα σταματήσουμε να πιέζουμε και να σταματήσουμε να ψάχνουμε λύσεις για να δημιουργήσουμε πιο σαφείς ευκαιρίες για αυτούς.

«Έτσι είναι τα πράγματα, αλλά δεν χρειάζεται τώρα να προβληματιστούμε για το καλοκαίρι ή να προβληματιστούμε για λύσεις εκτός από τις λύσεις που έχουμε.

«Έχουμε παιδιά με τους οποίους είμαστε ευχαριστημένοι και οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να είναι πιο αποφασιστικοί και θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε».