Ο Trippier απαντά στις συνδέσεις μεταφοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ατλέτικο Μαδρίτης αστέρι Kieran Trippier έχει παραμείνει ντροπαλός για τις φήμες μεταφοράς που τον συνδέουν με την επιστροφή στην Premier League.

Ο Kieran Trippier επέμεινε ότι η μόνη του εστίαση έγκειται στο να δώσει τα πάντα για την Αγγλία στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αναφορές έχουν συνδέσει Trippier με την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ πρόσφατα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για παράδειγμα, φέρεται να έχει καταταγεί τον θαμνώντα υπερασπιστή ως καλοκαιρινό στόχο. Ωστόσο, δεν έχει σημειωθεί πρόοδος. Είναι κατανοητό ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα εξετάσει καμία προσφορές λιγότερο από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Ισπανοί γίγαντες υπέγραψαν τον Trippier το 2019 από την Τότεναμ και οι παραστάσεις του τους βοήθησαν να κερδίσουν έναν πρώτο τίτλο La Liga από το 2014 την περασμένη σεζόν.

«Μόλις απόλαυσα τη σεζόν [στο Ατλέτικο] και κερδίσαμε τον τίτλο», δήλωσε ο Trippier στην The Guardian.

«Είμαι μακριά με την Αγγλία, παίζουμε Δανία και δεν εστιάζω στην ομάδα μου ή σε ό, τι συμβαίνει.

«Είμαι απλά επικεντρώθηκε στην Αγγλία και κάνει όσο καλύτερα μπορώ αν παίζω. Αν δεν παίξω, θα δώσω 100 τοις εκατό.»

Ο πρώην Σπερς πρόσθεσε: «Ήταν μια απίστευτη σεζόν και με παρακινεί να κερδίσω περισσότερα, ακόμα και στην ηλικία μου.

«Ερχόμενοι μακριά με την Αγγλία, μου δίνει πραγματική εμπιστοσύνη και ίσως μπορώ να μοιραστώ αυτή την εμπειρία με άλλους που δεν έχουν κερδίσει πράγματα.

«Αλλά και πάλι, έχουμε παίκτες που κερδίζουν τρόπαια με τα κλαμπ τους τώρα και όλοι έχουν αυτή τη νοοτροπία που κερδίζει».

Ο Trippier, ο οποίος έχει κάνει τρεις εμφανίσεις στο Euro 2020 μέχρι στιγμής, ετοιμάζεται για τον ημιτελικό της Τετάρτης μεταξύ Αγγλίας και Δανίας στο Wembley.