Ο Torres θέτει ένα φιλόδοξο έργο μπροστά από το ταξίδι της Βαρκελώνης

Ο Ferran Torres παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μπροστά από το πλήθος της Βαρκελώνης στο Camp Nou τη Δευτέρα μετά τη μεγάλη αλλαγή του από το Man City.

Ο Ferran Torres δήλωσε ότι αισθάνεται έτοιμος να επαναφέρει τη Βαρκελώνη στα πρότυπά τους μετά τη μεταφορά του από το Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη εβδομάδα.

Ο 21χρονος συμφώνησε σε μια συμφωνία πεντέμισι ετών αξίας 46,7 εκατομμυρίων λιρών, η οποία περιλαμβάνει επιπλέον πρόσθετα των 8,5 εκατομμυρίων λιρών.

Και το πιο ελκυστικό πράγμα είναι ότι η καταλανική λέσχη έχει θέσει μια τεράστια ρήτρα απελευθέρωσης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Ωστόσο, ο Torres δεν θέλει η εστίασή του να αλλάξει από ό, τι αισθάνεται ότι είναι απαραίτητο για τον Barca αυτή τη στιγμή.

Μετά τα αποκαλυπτήρια του στο Καμπ Νόου τη Δευτέρα, ο Τόρες είπε: «Αντιμετωπίζω αυτή την πρόκληση με φιλοδοξία, ταπεινότητα. Και πολλή επιθυμία.»

«Όταν έφυγα από το Μάντσεστερ Σίτι είχα την ιδέα να επιστρέψω στη Λαλίγκα και ο Μπάρκα έδειξε ενδιαφέρον. Είμαι φιλόδοξος παίκτης και μου αρέσει μια πρόκληση. Θέλω να πάω τον Βάρκα πίσω εκεί που ανήκει.»

Ανεξάρτητα από το νέο του αστέρι στη Βαρκελώνη, ο Τόρες διατηρεί την καρδιά του με τον Pep Guardiola και το Manchester City για όλα όσα έχουν κάνει γι ‘αυτόν.

Ο νεαρός είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Barca: «(αφεντικό της πόλης Pep) Guardiola είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Και με κορόιδεψε σε διαφορετικές θέσεις».

«Έχω μάθει πολλά από αυτόν στο Manchester City και θα πάρει πολλές ωραίες αναμνήσεις από το χρόνο μου εκεί.

«Μπορώ να παίξω σε διάφορες θέσεις και θα προσαρμοστώ καλά. Και θα παίξει στη θέση που λέει ο προπονητής (Barca), δεν έχει σημασία για μένα ποια θα ρωτήσει».

Παρόλα αυτά, αναμένεται ότι ο Τόρες θα ξεκινήσει με τον Barca στον ημιτελικό του Ισπανικού Super Cup εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στις 12 Ιανουαρίου.