Ο Torreira κάνει τις προθέσεις μεταφοράς πεντακάθαρες στην Άρσεναλ

Έχοντας χρησιμοποιηθεί με φειδώ από τον Diego Simeone, ο εργατικός Ουρουγουανός έχει κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις του βγαίνοντας από τον πάγκο.

Lucas Torreira είναι απελπισμένος για μια κίνηση προς Boca Juniors, όπως ο ίδιος προτρέπει Arsenal να τον στείλει έξω με δάνειο στην ομάδα Αργεντινής.

Η θητεια του Torreira στο Ατλέτικο Μαδρίτης δεν πάει όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς δεν μπόρεσε να γίνει ένα σημαντικό μέλος της ομάδας.

Μόνο 16 φορές έχει παίξει ο μέσος στη La Liga μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και μόλις τρεις φορές ήταν στο γήπεδο δεξιά από την έναρξη. Συνολικά, έχει κάνει 23 εμφανίσεις το 2020-21.

Ο 25χρονος προηγουμένως γνωστοποίησε την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του στη Νότια Αμερική για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του μετά τον ατυχές θάνατο της μητέρας του τον περασμένο μήνα.

Επανέλαβε την επιθυμία του, ο Ουρουγουανός προέτρεψε Άρσεναλ και Mikel Arteta να διευκολύνουν μια κίνηση προς Boca Juniors.

«Θέλω να πάω τώρα στο Boca Juniors», δήλωσε ο Torreira στο κανάλι Perfil Bulos στο YouTube. «Είμαι 25 ετών και ξέρω ότι είναι ένα κλαμπ που παίζει για σπουδαίους στόχους.

«Θα ήθελα να κάνω τους οπαδούς χαρούμενους, αλλά ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Η Boca θα πρέπει να καταλήξει σε συμφωνία με την Arsenal για ένα δάνειο ενός έτους.»