Ο Thomas Partey εξηγεί την απόφαση να αλλάξει τον αριθμό της ομάδας της Άρσεναλ

Ο μέσος της Άρσεναλ Τόμας Παρτέι ανακοίνωσε την αλλαγή του αριθμού ομάδας για την εκστρατεία 2021/22 στο Στάδιο Emirates.

Ο Thomas Partey ελπίζει ότι η μετάβαση στην «τυχερή» φανέλα του νούμερο πέντε θα του φέρει μια αλλαγή τύχης στην Arsenal για την επόμενη σεζόν.

Ο πρώην μέσος Ατλέτικο Μαδρίτης αντάλλαξε τη Νο. 18 φανέλα του με την Νο.5, την οποία φορούσε τελευταία φορά ο Έλληνας αμυντικός Σωκράτης Παπαστάθόπουλος — ο οποίος εντάχθηκε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο.

Τώρα ο Παρτέι, ο οποίος υπέστη μια σειρά από αποτυχίες τραυματισμών κατά την πρώτη του εκστρατεία Gunners, ελπίζει για μια νέα αρχή με έναν γνωστό αριθμό στην πλάτη του.

«Μου αρέσει το Νο.5 γιατί είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς στην ομάδα και είναι επίσης τυχερός αριθμός για μένα», είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είναι ο αριθμός που φοράω τα τελευταία χρόνια, οπότε για μένα είναι ένας από τους καλύτερους αριθμούς.»

Το Νο.5 έχει χρησιμοποιηθεί ως επί το πλείστον από υπερασπιστές στην πρόσφατη ιστορία της Άρσεναλ με παίκτες όπως οι Martin Keown, Kolo Toure, Gabriel Paulista και Thomas Vermaelen.

Οι Partey και Arsenal ξεκινούν το πρόγραμμα προετοιμασίας της σεζόν με ένα φιλικό ενάντια στο Scottish club Hibernian στις 13 Ιουλίου.