Ο Thomas Partey βαθμολογεί τις επιδόσεις του Άρσεναλ στις 10

Ο διεθνής της Γκάνα έδωσε μια ειλικρινή ετυμηγορία για τις επιδόσεις του στην Arsenal.

Ο Thomas Partey αποκάλυψε ότι είναι ο χειρότερος κριτικός του, δίνοντας στον εαυτό του μόνο 4/10 για τις παραστάσεις του στην Arsenal μέχρι στιγμής.

Ο 28χρονος αγωνίζεται να ανταποκριθεί στις προσδοκίες στο βόρειο Λονδίνο από την αλλαγή 50 εκατ. ευρώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Οκτώβριο του 2020.

Ένα επαναλαμβανόμενο σύνολο αποτυχιών τραυματισμών έχει αρνηθεί στην Πάρτι την ευκαιρία να συγκεντρώσει οποιαδήποτε πραγματική πορεία συνέπειας στην ομάδα και να προσαρμοστεί στις μεγάλες απαιτήσεις του ποδοσφαίρου της Premier League.

Ωστόσο, σε συνέντευξή του στο Sky Sports, ο Γκάνας δεν προσέφερε στον εαυτό του δικαιολογίες. Επιμένει ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα, τόνισε τομείς βελτίωσης και υποσχέθηκε να εργαστεί για τη συνοχή του.

«Δίνω στον εαυτό μου τέσσερις [στα 10], επειδή υπάρχουν στιγμές που μπορώ να βλάψω πραγματικά την άλλη ομάδα, αλλά υπάρχουν και στιγμές που επιτρέπω στον εαυτό μου να χάσει την εστίαση και τότε όλα πάνε προς τα κάτω», είπε ο Partey.

«Αυτό είναι όταν συνειδητοποιείς ότι πρέπει να γίνεις καλύτερα.»

Πρόσθεσε: «Από την άμυνα μέχρι την επίθεση, μπορώ να βοηθήσω την ομάδα πολύ.

«Πρέπει να διαβάσω περισσότερα από το παιχνίδι. Τώρα έχω πολλά συνεχή παιχνίδια, είναι φυσιολογικό ότι κάποια παιχνίδια, ή κάποιες στιγμές στα παιχνίδια, θα είμαι κάτω. Με περισσότερα παιχνίδια, με περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα είμαι σε θέση να φτάσω εκεί που θέλω».