Ο Tevez εξηγεί την έλλειψη επιθυμίας για το ποδόσφαιρο

Ενώ είχε μια συνομιλία με το ESPN, ο Carlos Tevez εξέφρασε την έλλειψη επιθυμίας για ποδόσφαιρο μετά το χωρισμό με την Boca Juniors φέτος.

Ο Carlos Tevez παραδέχτηκε ότι δεν έχει την αίσθηση του πάθους για το ποδόσφαιρο, όπως παλιά, ενώ έπαιζε στη Γιουβέντους, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μάντσεστερ Σίτι, και την πρώην ομάδα του Boca Juniors.

Ο 37χρονος αποχαιρέτησε το κλαμπ της Αργεντινής τον Ιούνιο. Ωστόσο, ο βετεράνος αρνήθηκε να τελέσει τη συνταξιοδότησή του από το ποδόσφαιρο μετά το τρίτο ξόρκι του Boca.

Παρ ‘όλα αυτά, ο Tevez περιμένει τον εαυτό του να παίξει σε ένα club σύντομα παρά το γεγονός ότι απολαμβάνει τη ζωή εκτός γηπέδου.

«Δεν αισθάνομαι την επιθυμία να είμαι εκεί όταν κυλάει η μπάλα. Το Σάββατο είχα ένα γάμο ενώ έπαιζε η Μπόκα. Και μέσα μου σκέφτηκα ότι, αν έπαιζα, θα έχανα τον γάμο», εξήγησε στο ESPN η πρώην Αργεντινή διεθνής.

«Αν αυτό το αποτέλεσμα (1-0 ήττα στη Γκιμνάσια) συνέβαινε έτσι, δεν θα πήγαινα γιατί θα ήμουν θυμωμένη. Και δεν έβγαζα φωτογραφίες ή έπινα ένα ποτό, όλοι έλεγαν ότι η Μπόκα έχασε και ο Τέβεζ ήταν έξω για πάρτι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.»

«Σκέφτομαι να γυρίσω πίσω; Όλοι οι φίλοι και η οικογένειά μου με ρωτούν, αλλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τη στιγμή.»

«Αρχίζεις να αναρωτιέσαι, αλλά στο μεταξύ, φροντίζω τον εαυτό μου. Θα ήθελα κάτι να αρπάξει το ενδιαφέρον μου και να με παρακινήσει ή κάτι που βγάζει από μέσα μου. Αλλά αυτή τη στιγμή, κάθε φορά που βλέπω Γιουβέντους, Μπόκα ή μια ομάδα για την οποία έχω παίξει, κοιτάζω μέσα μου αυτή τη φωτιά για να παρακινήσω τον εαυτό μου να παίξει για έξι μήνες ή ένα χρόνο περισσότερο. Και δεν μπορώ να το βρω.»