Ο Tebas αποκαλύπτει τα σχέδια της Ρεάλ Μαδρίτης για το επόμενο παράθυρο μεταφοράς

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο COPE, ο Javier Tebas αποκάλυψε τα πιθανά σχέδια μεταφοράς της Ρεάλ Μαδρίτης για το προσεχές καλοκαίρι.

Μετά την αποτυχημένη μεταφορά του Kylian Mbappe αυτού του καλοκαιριού, η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να σχεδιάζει μεγάλα σχέδια για το επόμενο καλοκαίρι και ο Javier Tebas το γνωρίζει. La Liga πρόεδρος έχει μια σχέση αγάπης-μίσους με Florentino Perez, ειδικά μετά το αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να δημιουργήσει την Super League. Αλλά ο Τέμπας ξέρει ότι χωρίς το Λος Μπλάνκος ή την Μπαρτσελόνα, η οικονομία της Λα Λίγκα θα ήταν καταδικασμένη.

Γνωρίζει τη δύναμη που έχουν και οι δύο σύλλογοι στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά εξακολουθεί να είναι θυμωμένος για τη συμμετοχή τους στην Super League. Τόσο ο Florentino Perez όσο και η Joan Laporta παραμένουν αφοσιωμένοι σε αυτό το τουρνουά. Για να επιτεθούν στις προθέσεις τους, ο Τέμπας συνεχίζει να ρίχνει πυροβολισμούς και στα δύο κλαμπ. Η τελευταία του συνέντευξη στο COPE επεσήμανε άμεσα τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης δηλώνοντας τις προθέσεις τους να υπογράψουν ταυτόχρονα δύο συγκεκριμένους παίκτες.

Οι προθέσεις του Φλορεντίνο για το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτό είναι ό, τι Tebas είπε COPE: «Αυτοί [Ρεάλ Μαδρίτης] έχουν πουλήσει παίκτες αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ. Έχουν αρκετά χρήματα για να υπογράψουν και τον [Kylian] Mbappe και [Erling] Haaland μαζί. Δεν έχουν χάσει χρήματα. Επιπλέον, έχουν πουλήσει περιουσιακά στοιχεία. Αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι ότι κάποιος που χάνει 400 εκατομμύρια ευρώ, ξοδεύει 500 εκατομμύρια ευρώ για μισθούς και εξακολουθεί να μπορεί να απορρίψει προσφορές όπως αυτή για Mbappe.

«Οι κανόνες στη Γαλλία αποτυγχάνουν, βλάπτουν την ευρωπαϊκή αγορά. Το σύστημα της UEFA κάνει λάθος. Πηγαίνουμε προς τα πίσω από τον τρόπο που θα έπρεπε να είναι. Οι επενδυτές πρέπει να εισαχθούν, αλλά όχι με απεριόριστες εισφορές και συνεχείς απώλειες. Αυτό δεν θα επιτρεπόταν σε άλλο τομέα. Προτιμούν να κερδίσουν το Champions League και να χάσουν ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο κρατούν τους θαυμαστές τους χαρούμενους επειδή κέρδισαν το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εσύ κατέστρεψες το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ επικίνδυνο.»