Ο Szczesny απαντά στην έξοδο από τη Γιουβέντους εν μέσω συνδέσμων της Άρσεναλ

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους Wojciech Szczesny ανταποκρίθηκε σε αναφορές που τον συνδέουν με την επιστροφή στους πρώην συλλόγους Arsenal και AS Roma.

Ο Wojciech Szczesny επέμεινε ότι «δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε» σχετικά με φήμες που τον συνδέουν με έξοδο από τη Γιουβέντους.

Η διεθνής Πολωνία πέρασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Τορίνο ολοκληρώνοντας μια μεταφορά 14 εκατομμυρίων ευρώ από την Arsenal το 2017 μετά από ένα εντυπωσιακό ξόρκι δανείου δύο εποχών στη Ρόμα.

Ο Szczesny από τότε εντάχθηκε ως πρωταρχικός κάτοχος της Γιουβέντους, διαχειρίζοντας 54 καθαρά φύλλα σε 137 εμφανίσεις. Έχει κερδίσει επτά μεγάλους τίτλους μέχρι στιγμής και το βραβείο Τερματοφύλακα της Χρονιάς της Serie A το 2019/20.

Ωστόσο, υπάρχουν φήμες που συνδέουν τον 31χρονο με επιστροφή στην Άρσεναλ και τους Ρομά καθώς η Γιουβέντους προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα.

«Γνωρίζω ότι αυτό υπάρχει εδώ και καιρό στα μέσα ενημέρωσης, γι’ αυτό θα προσπαθήσω να απαντήσω στο ερώτημα αυτό μια για πάντα», δήλωσε ο Szczesny σε συνέντευξη Τύπου σύμφωνα με το Goal.

«Δεν έχω μιλήσει με τη Γιουβέντους ή οποιαδήποτε άλλη λέσχη, επειδή δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε για μια αναχώρηση.

«Δεν είμαι υπεύθυνος για τη στρατηγική μεταφοράς της Γιουβέντους.»

Το Szczesny παραμένει υπό σύμβαση στο Τορίνο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο πρώην κάτοχος της Άρσεναλ ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή με την πολωνική εθνική ομάδα για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.