Ο Stan και ο Josh Kroenke προσφέρουν ενημέρωση για την προσφορά της Arsenal

Παρά τις διαμαρτυρίες και τις πιέσεις για την πώληση του συλλόγου, ο Stan και ο Josh Kroenke μόλις προσέφεραν ενημέρωση για την προσφορά αγοράς της Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ είναι σήμερα μια λέσχη σε μια βαθιά κρίση για την οποία ευθύνονται ο Τζος και ο Σταν Κρόνκε. Και οι δύο επιχειρηματίες αποφάσισαν ότι η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση Εθνών ήταν καλή ιδέα, αλλά ποτέ δεν ρώτησαν τους οπαδούς τι ήθελαν. Δεδομένου ότι είναι οι ιδιοκτήτες του συλλόγου, αισθάνονται ότι δικαιούνται να κάνουν ό, τι θέλουν με τη λέσχη. Ωστόσο, οι οπαδοί αντέδρασαν με στυλ μέσω μαζικών διαδηλώσεων έξω από το Emirates Stadium και ένα μεγάλο μέρος του Βόρειου Λονδίνου.

Αυτό ώθησε μια πρωτοβουλία για την αγορά του συλλόγου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Spotify Daniel Ek, ο οποίος είναι ένας ομολογημένος οπαδός της Arsenal από παιδί. Μερικοί από τους μεγαλύτερους θρύλους του συλλόγου ενώθηκαν με την Ek στην πιθανή εξαγορά για να κάνουν μια σωστή προσφορά για την αγορά του συλλόγου. Αλλά η οικογένεια Κροένκε δεν θα το αφήσει να συμβεί τόσο εύκολα, σας είπαμε ότι δεν θα πουλούσαν το κλαμπ έτσι απλά.

Πόσο θα κόστιζε η Άρσεναλ;

Ο Stan Kroenke πραγματοποίησε μια αρχική επένδυση ύψους €1,4 δισ. για να αγοράσει την Arsenal όταν ανέλαβε πλήρως τους Gunners. Κάθε προσφορά που έρχεται πάνω από αυτό θα σήμαινε ένα τεράστιο κέρδος για τον Αμερικανό επιχειρηματία. Σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στην Ek, θα ήταν πρόθυμος να προσφέρει περίπου 3 δισεκατομμύρια ευρώ για την αγορά του συλλόγου του Βόρειου Λονδίνου. Αλλά η οικογένεια Κροένκε δεν είναι πρόθυμη να πουλήσει ακόμα.

Στην πραγματικότητα, το BBC Sport μόλις πήρε μια δήλωση από τον Stan ότι οι υποστηρικτές δεν θα αρέσει όταν το διαβάζουν: «Δεν έχουμε λάβει καμία προσφορά και δεν θα διασκεδάσουμε καμία προσφορά», είπαν οι ιδιοκτήτες των Gunners. «Η φιλοδοξία μας για την Arsenal παραμένει να ανταγωνιστεί για να κερδίσει τα μεγαλύτερα τρόπαια στο παιχνίδι και η εστίασή μας παραμένει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς μας στο γήπεδο για να επιτευχθεί αυτό.»