Ο Spalletti συμφωνεί με την ετυμηγορία του Sabatini για την Osimhen & Mappe

Το αφεντικό της Νάπολι ζύγιζε τον ισχυρισμό του πρώην σκηνοθέτη της Μπολόνια Γουόλτερ Σαμπατίνι ότι θα διάλεγε τον Βίκτωρ Όσιμχεν αντί για τον Κίλιαν Μμπάπε.

Ο Luciano Spalletti συμφωνεί με τον Walter Sabatini ότι ο Victor Osimhen είναι πιο «προτιμότερος» από τον σταρ του Παρισιού Saint-Germain Kylian Mappe.

Τώρα στη δεύτερη σεζόν του στη Νάπολι, ο Όσιμχεν άρχισε να πετάει. Ο Νιγηριανός σκόραρε εννέα γκολ σε 10 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς. Στην πραγματικότητα, είναι ήδη μόνο ένα γκολ που είναι ακυβέρνητο από την τελευταία θητεία του.

Η εντυπωσιακή μορφή του 22χρονου έχει προκαλέσει αναφορές ενδιαφέροντος από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τον Σαμπατίνι να ισχυρίζεται πρόσφατα ότι θα τον διαλέξει αντί του Mappe — έναν από τους νεαρούς του ποδοσφαίρου με την υψηλότερη βαθμολογία.

«Αν διάλεγα ένα από αυτά, θα πήγαινα για την Osimhen», είπε ο πρώην σκηνοθέτης της Μπολόνια στην Corriere dello Sport. «Είναι ασταμάτητος επειδή μπορεί να τρέξει πάνω σε φαινομενικά αδύνατες μπάλες και να τις κάνει να μετράνε.

«Αυτή τη στιγμή, θα διάλεγα τον Όσιμχεν.»

Τι είπε ο Σκαλέτι γι’ αυτό;

Σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο, ο Spalletti συμφώνησε αμέσως με την ετυμηγορία του Sabatini όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό.

«Συμφωνώ με αυτά που είπε και πάντα πίστευα ότι», είπε ο διευθυντής της Νάπολι.

Ο Osimhen ελπίζει να συνεχίσει την υπέροχη του μορφή την Κυριακή, καθώς η Νάπολι επισκέπτεται την πλευρά των Ρομά του Jose Mourinho για έναν ακόμα αγώνα της Serie A.