Ο Solskjaer χαιρετίζει τον «κορυφαίο κάτοχο» De Gea για τους ηρωισμούς του στη νίκη West Ham

Η ισπανική shot-stopper τράβηξε ένα κεντρικό stoppage-χρόνο σώσει για να εξασφαλίσει την πλευρά του δεν εγκατασταθούν για μια ισοπαλία την Κυριακή.

Ο Ole Gunnar Solskjaer χαιρέτησε τον «κορυφαίο φύλακα» David de Gea για τους ηρωισμούς του που βοήθησαν την Manchester United να πάρει και τους τρεις πόντους εναντίον της West Ham United.

Καθώς φαινόταν ότι η Γουέστ Χαμ ήταν έτοιμη να φύγει με άδεια χέρια, η Μαν Γιουνάιτεντ τους πρόσφερε μια εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρουν τον ισοσταθμιστή παραχωρώντας ποινή αφού ο Λουκ Σω κρίθηκε ότι είχε αναλάβει την μπάλα στο κουτί.

Ο De Gea δεν είχε κρατήσει ποινή για πάνω από πέντε χρόνια, αλλά κράτησε την ψυχραιμία του μπροστά στην πίεση και απέρριψε την προσπάθεια του Mark Noble να εξασφαλίσει ότι η ομάδα του θα κερδίσει 2-1.

Μόλις ο διαιτητής φύσηξε για πλήρη απασχόληση, Solskjaer και οι United παίκτες έτρεξαν κατευθείαν στον πρώην άνδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης για να τον συγχαρούν.

«Ξέρετε ότι είναι κορυφαίος, όλοι αγαπούν να τον έχουν πίσω τους», δήλωσε ο Solskjaer στη συνέντευξή του μετά τον αγώνα με το MUTV.

«Επέστρεψε συγκεντρωμένος, πραγματικά αποφασισμένος, με την επιθυμία να δείξει ποιος είναι. Είναι η 11η σεζόν του και ποτέ δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε σ’ αυτόν, και είναι σημαντικό να το ξέρει κι αυτός.

«Ήρθε στην περίοδο προετοιμασίας και είπε: «Ξέρω ότι υποτίθεται ότι πρέπει να ξεκουραστώ, αλλά θέλω να επιστρέψω νωρίς» και αυτό δείχνει την αποφασιστικότητά του».