Ο Solskjaer μιλά για το ενδιαφέρον της Man United για τη Χαλαντ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο Ole Gunnar Solskjaer αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το ενδιαφέρον του Man United να υπογράψει τον Erling Haaland.

Ο Erling Haaland έκανε το ντεμπούτο του στο Molde υπό τον Ole Gunnar Solskjaer, είναι και οι δύο από τη Νορβηγία και διατηρούν στενή σχέση. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπήρχαν φήμες ότι ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιχείρησε τη μεταφορά του όταν ήταν δυνατόν. Ωστόσο, ο Haaland τελικά πήρε την απόφαση να αναζητήσει ένα κλαμπ όπου θα μπορούσε να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Αντί να πάει απευθείας σε έναν γίγαντα, επέλεξε να υπογράψει για Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ως αποτέλεσμα αυτού, ο Haaland έγινε γρήγορα ένας από τους πιο παραγωγικούς απεργούς στον κόσμο στην τρυφερή ηλικία των 20 ετών. Όταν ρωτήθηκε για τη νεαρή σταρ, ο Solskjaer αποκάλυψε κάποιες νέες πληροφορίες σχετικά με το ενδιαφέρον του Man United να τον υπογράψει στο μέλλον. Αν και αρνήθηκε να είναι συγκεκριμένος, ο Όλε ανέφερε τη σχέση που έχουν και εξήρε τις προσπάθειες υπογραφής του συλλόγου του. Άφησε επίσης ανοιχτή την πόρτα για μια πιθανή απόπειρα στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Ο Όλε πάντα ήθελε να υπογράψει τη Χαάλαντ.

«Νομίζω ότι όταν έχεις παιδιά και παίκτες ως προπονητής τα ακολουθείς και διατηρώ επαφή με τον Έρλινγκ», είπε την Τετάρτη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της United. «Είναι υπέροχο να τον βλέπουμε να γίνεται ο παίκτης που έχει γίνει και ξέρω ότι θα βελτιωθεί. Είναι παίκτης του Ντόρτμουντ και του ευχόμαστε να είναι καλά εκεί. Ας δούμε τι θα φέρει η ζωή αργότερα. Ξέρεις ότι δεν μπορώ να μιλήσω για τον Έρλινγκ επειδή είναι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και είναι ασέβεια να μιλάω πολύ γι’ αυτό, εκτός από το ότι τον ξέρω και του μιλάω. Ποιος δεν ενδιαφερόταν γι’ αυτόν πριν από ένα χρόνο; Όλοι θα έλεγαν ότι παίρνεις τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και αυτός είναι κορυφαίος παίκτης.

«Στη στρατολόγηση, τα καταφέραμε καλά. Οι υπογραφές που κάναμε από τότε που ήρθα στο σύλλογο συνέβαλαν και προστέθηκαν στην ομάδα και αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε: πρέπει να συμπληρώσουμε αυτό που έχουμε με διαφορετικούς τύπους παικτών. Είμαι ευχαριστημένος με το μοντέλο προσλήψεων και τις διαδικασίες που περνάμε. Δεν εκπλήσσομαι που οι ομάδες ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και φανταστικός επαγγελματίας και άνθρωπος. Όταν τα συμβόλαια πάνε προς το τέλος, θα υπάρχει τόκος. Είμαι σίγουρος ότι ο Χουάν μπόρεσε να μιλήσει σε άλλα κλαμπ, αν το ήθελε. Κρατάω επαφή μαζί του όλη την ώρα. Έχουμε έναν καλό διάλογο».