Ο Solskjaer κάνει «περίεργη» δικαιολογία για την κακή μορφή του σπιτιού της United

Οι Red Devils έχουν ένα καλύτερο ρεκόρ μακριά από το Old Trafford, και ο Ole Solskjaer έχει ονομάσει έναν περίεργο λόγο ως το θέμα πίσω από όλα αυτά.

Ο Ole Gunnar Solskjaer κατηγόρησε το φτωχό σπίτι της Manchester United σε κόκκινα πανό, καθιστώντας δύσκολο για τους παίκτες του να διαλέξουν ο ένας τον άλλον.

Η νορβηγική αποκάλυψε United έχουν αλλάξει το χρώμα των πανό γύρω από την περίμετρο του Old Trafford από κόκκινο σε μαύρο, αφού οι παίκτες βρήκαν δύσκολο να δουν ο ένας τον άλλον.

Η κίνηση έρχεται μια μέρα μετά την 25η επέτειο από την περιβόητη αλλαγή κιτ της United στο Σαουθάμπτον στην Πρέμιερ Λιγκ, όταν ο Sir Alex Ferguson διέταξε τους παίκτες του να αλλάξουν από το γκρίζο κιτ τους στο ημίχρονο, επειδή αγωνίζονταν να δουν ο ένας τον άλλον.

Οι Γιουνάιτεντ απέτυχαν να κερδίσουν τα τελευταία τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Old Trafford, με τον Solskjaer να παραδέχεται ότι το χρωματικό σχέδιο άλλαξε σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα.

«Αν δείτε τα πανό γύρω από το στάδιο τώρα, δεν είναι πια κόκκινα», δήλωσε ο Solskjaer σύμφωνα με το Sky Sports.

«Υπήρξε μια αλλαγή.»

«Το έχουμε ερευνήσει αυτό. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει λόγος, πραγματικά. Αλλά μερικοί από τους παίκτες έχουν αναφέρει, ξέρετε, αυτή την απόφαση για κλάσματα δευτερολέπτου που πρέπει να πάρετε — κοιτάζοντας πίσω από τον ώμο σας για να δείτε αν ο συμπαίκτης σας είναι εκεί ή όχι.»

«Είναι το κόκκινο πουκάμισο, σε κόκκινο φόντο, με τα κόκκινα καθίσματα, οπότε, φυσικά, προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε αυτό, μαζί με την εκστρατεία κατά του ρατσισμού, φυσικά. Τόσο σημαντικό που δεν ήταν πια κόκκινο».