Ο Solskjaer θα τερματίσει την αήττητη πορεία του Tucel με την Chelsea

Πριν από το παιχνίδι της United με την Chelsea αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Ole Gunnar αντιμετωπίζει έναν γνωστό εχθρό στον Thomas Tuchel και είναι έξω για νίκη εναντίον του Γερμανού.

Ο Ole Gunnar Solskjaer αντιμετωπίζει τον Thomas Tucel για τρίτη φορά αυτή τη σεζόν αποφασισμένος να σταματήσει το εντυπωσιακό ξεκίνημα των Γερμανών ως μάνατζερ της Τσέλσι.

Το αφεντικό της United οργάνωσε μια διάσημη επιστροφή στο Champions League ενάντια στο Παρίσι Saint-Germain του Τουσέλ πριν από δύο χρόνια και κέρδισε ξανά στη Γαλλία αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, οι Red Devils έχασαν το ομαδικό παιχνίδι επιστροφής στο Old Trafford καθώς η United έπεσε στο Europa League.

Οι δύο μάνατζερ αναμετρήθηκαν ξανά στο Stamford Bridge την Κυριακή με τον Tucel αυτή τη φορά υπεύθυνο για την Chelsea και θέλουν να επεκτείνουν μια αήττητη διαδρομή οκτώ αγώνων.

Η United έχει το πάνω χέρι πάνω από την Τσέλσι στις πρόσφατες σχέσεις της Premier League και ο Solskjaer είναι πρόθυμος να βάλει ένα τέλος στο λαμπρό ξεκίνημα του Tucel στο Δυτικό Λονδίνο.

«Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να σταματήσουμε αυτό το τρέξιμο, αυτή είναι η δουλειά μου τώρα» είπε ο Solskjaer σύμφωνα με την ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Ο Τόμας ήρθε και άλλαξε λίγο στο Τσέλσι. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς».

«Τα πήγε πολύ καλά. Ποτέ δεν είναι εύκολο να μπεις σε μια σεζόν στα μισά της διαδρομής, πρέπει να είναι και αυτός ευχαριστημένος.»

«Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα, τα στατιστικά στοιχεία, την κατοχή που είχαν. Κρατάνε τις ομάδες μακριά από το δικό τους στόχο και κρατούν την κατοχή τους.»

Οι συγκρίσεις έγιναν μεταξύ της Τσέλσι που προσέλαβε έναν νεαρό πρώην παίκτη στο Lampard και του διορισμού του Solskjaer στην United, αλλά ο Roman Abramovich επέλεξε μια διαφορετική πορεία όταν έφερε τον πιο έμπειρο Tucel.

«Δεν μπορώ πραγματικά να σχολιάσω το ταξίδι της Τσέλσι, αυτό δεν είναι δουλειά μου να είμαι δίκαιος» πρόσθεσε ο Solskjaer.

«Κάθε σύλλογος θα πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι. Βρισκόμαστε σε ένα καλό δρόμο που αισθανόμαστε ότι έχουμε βελτιωθεί, αλλά δεν είμαστε καθόλου κοντά στο σημείο που θέλουμε να είμαστε και αυτό είναι πιο ψηλά στο τραπέζι και κερδίζουμε τρόπαια».

«Η πείνα στην ομάδα και η νοοτροπία στην ομάδα είναι καλή και αυτό είναι το κύριο πράγμα τώρα που συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και ελπίζουμε ότι μπορούμε να ετοιμαστούμε για την Κυριακή τώρα».