Ο Solskjaer εξακολουθεί να είναι δέος για έναν βετεράνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λόγω της πρόσφατης μορφής του στην Manchester United, ο Ole Gunnar Solskjaer ήθελε να επαινέσει έναν από τους βετεράνους του συλλόγου για τη διαδικασία προσαρμογής του.

Κάποιος θα πίστευε ότι ένας παίκτης στα χρόνια του βετεράνου του δεν έχει αρκετά για να εκπλήξει έναν μάνατζερ όπως ο Ole Gunnar Solskjaer στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το τραύμα που υπέστησαν οι υποστηρικτές της United όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από τη λέσχη διήρκεσε για πολλά χρόνια. Πολλοί επιτιθέμενοι παίκτες προσπάθησαν να κάνουν με υπερηφάνεια τη φανέλα του αριθμού «7», αλλά κανένας από αυτούς δεν ανταποκρίθηκε στην παράδοση. Ο Ole Gunnar Solskjaer έχει ένα καλό συναίσθημα με τον Edinson Cavani, ο οποίος ανταποκρίνεται στα αναμενόμενα πρότυπα παρά την ηλικία του.

Στην πραγματικότητα, η διεθνής Ουρουγουάη αποτελεί μέρος αυτής της νέας γενιάς βετεράνων παικτών που προσέχουν ιδιαίτερα τη μακροζωία τους. Μαζί του, έχουμε και άλλα μεγάλα αστέρια, όπως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Όλα αυτά τα ονόματα είναι ακόμα μεταξύ των κορυφαίων παικτών του παγκόσμιου ποδοσφαίρου παρά την προχωρημένη ηλικία τους.

Ο Όλε είναι δέος με την αντοχή του Καβάνι.

Αυτή η τάση εξακολουθεί να είναι ένα πλήρες μυστήριο για όλους. Κορυφαίοι παίκτες που ήταν όλοι απίστευτοι κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, αλλά φαίνεται να έχουν βελτιωθεί κατά τη διάρκεια του λυκόφωτος της θητείας τους. Στην περίπτωση του Cavani, εξακολουθεί να είναι ο ίδιος φρικιός αθλητής που τρέχει για μίλια χωρίς να ιδρώσει. Για όσους δεν πίστευαν ότι ήταν σπουδαία υπογραφή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Edinson έχει αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Σε 18 αγώνες που έπαιξαν, ο Edinson έπεισε τον gaffer να τον χρησιμοποιήσει στην αρχική σύνθεση σε πρόσφατους αγώνες.

Ο Solskjaer είπε τα εξής στον Τύπο μέσω του Marca:» Αυτό που φέρνει είναι, ξέρετε, όταν ένας επιθετικός αυτής της ηλικίας τρέχει σχεδόν 12 χιλιόμετρα… κυνηγάει το κέντρο πίσω, κάθε φορά που ο φύλακάς τους έχει την μπάλα, αντιμετωπίζει τους κεντρικό-μέσους, κάνει ένα λάθος και στη συνέχεια επιστρέφει στο δικό του κουτί 18 yard-box. Η αντίδρασή του, ο ρυθμός εργασίας του, οι συνήθειες του, η ταπεινοφροσύνη του… μπορούμε να συνεχίσουμε και να συνεχίζουμε. Η εμπειρία και η στάση του ήταν ένα μάθημα για τον καθένα μας».