Ο Solskjaer αρχίζει να ανησυχεί για το στόχο της ξηρασίας του Μαν Γιουνάιτεντ

Το αφεντικό της Manchester United Ole Solskjaer έχει εκφράσει την ανησυχία του για τους πρόσφατους αγώνες της πλευράς του να σκοράρει.

Ο Solskjaer έμεινε απογοητευμένος καθώς η Manchester United έπαιξε σε ένα άλλο αδιέξοδο χωρίς γκολ ενάντια στο Crystal Palace το βράδυ της Τετάρτης.

Μετά την κλήρωση εναντίον της Τσέλσι, άλλο ένα αδιέξοδο χωρίς γκολ σήμαινε ότι οι Red Devils έχουν πλέον δει την ίδια σκορ για τα τρία τελευταία παιχνίδια τους σε όλους τους διαγωνισμούς.

Η τελευταία τους εκδρομή ενάντια στο Κρίσταλ Πάλας ήταν μάλλον ζοφερή και η Γιουνάιτεντ είχε μόνο μία καθαρή βολή στο γκολ.

Ο θρύλος του Club Gary Neville επεσήμασε το παιχνίδι ως «βαρετό», προσθέτοντας ότι η United υπνοβατεί σε έναν αγώνα των τεσσάρων κορυφών.

Ο Solskjaer γνωρίζει τους αγώνες της πλευράς του εκ των προτέρων, αλλά έχει υποστηρίξει τους παίκτες του που συνεχίζουν να δίνουν «τα πάντα».

«Μερικές φορές απλά δεν χτυπάτε τη φόρμα που συνήθως έχετε και είχατε για πολλούς, πολλούς μήνες», είπε το αφεντικό της United στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είναι ένα κομμάτι από μια ανησυχία φυσικά είναι, αλλά ξέρω ότι τα αγόρια δίνουν τα πάντα.»

Συνέχισε την ξηρασία στο γκολ της πλευράς του: «Την τελευταία εβδομάδα ήταν τρία παιχνίδια, δεν έχουμε παραδεχτεί, δεν έχουμε σκοράρει, αλλά μιλάμε για μια εβδομάδα μέσα σε ένα χρόνο που ήταν τόσο παράξενη και τόσο απαιτητική με όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει και όλη την ανάρρωση και την εκπαίδευση, όλα όσα έχουμε κάνει».

«Αν το μόνο που έχουμε να ανησυχούμε είναι μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας σεζόν, αυτό δεν είναι και τόσο κακό. Συνεχίσαμε να δίνουμε την μπάλα.»

«Υπήρχαν στιγμές στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε κάποια τραγανή περάσματα και παίκτες στις σωστές θέσεις με απλά περάσματα, αλλά περάσματα ποιότητας, και χτίσαμε κάποια πίεση και είχαμε κάποιες μισό-αξιοπρεπείς πιθανότητες. Ο Marcus [Rashford] είχε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με κάποιο καλό παιχνίδι, αλλά συνεχίσαμε να το δίνουμε μακριά εύκολα και τότε δεν χτίζεις ορμή και αυτό είναι το παιχνίδι που παίρνεις».

Δεν γίνεται ευκολότερο για τη Solskjaer και την εταιρεία που αντιμετωπίζουν σε μορφή αντιπάλους της Manchester City στο Etihad την Κυριακή. Για άλλη μια φορά, το αφεντικό της United λέει ότι οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα σε αυτό το φωτιστικό.

«Η στάση, η προσέγγιση, όλοι εδώ δίνουν ό, τι έχουν. Αυτό είναι το λαμπρό πράγμα με αυτά τα αγόρια, πάντα δίνουν τα πάντα, οπότε μην ανησυχείς για το ότι δεν θα φύγεις. Φεύγουμε και φυσικά, υπάρχει έξτρα μπαχαρικό όταν υπάρχει ντέρμπι».

«Και το μικρό κομμάτι της απογοήτευσης ή της απογοήτευσης ή της λύπησης για τον εαυτό τους απόψε, αυτό θα επανέλθει στο κίνητρο και την έμπνευση για το επόμενο παιχνίδι, γιατί όταν τα παίζεις, ξέρεις ότι αυτό σημαίνει πολλά για εμάς και αυτό σημαίνει πολλά για τους οπαδούς, και θα δώσουμε τα πάντα».