Ο Solskjaer αποφεύγει τις εξόδους μετά την ήττα στο σπίτι του Man Utd

Ο Solskjaer αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να απολυθεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από άλλη μια ήττα εντός έδρας στα χέρια της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ole Gunnar Solskjaer βασίστηκε στη φιλοδοξία του να κάνει τα πράγματα καλύτερα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από μια ήττα στο σπίτι των γειτόνων, της Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως όλοι έχουμε ακούσει, η δουλειά του Νορβηγού μάνατζερ είναι υπό προσεκτική εξέταση από την εξευτελιστική απώλεια 5-0 από το Λίβερπουλ στο Old Trafford.

Πρόσθεσαν περισσότερη πίεση ήταν η απώλεια της αποψινής αποψινής από την πλευρά του Πεπ Γκουαρντιόλα, η οποία τώρα σηματοδοτεί τη δεύτερη ήττα στο σπίτι.

Ωστόσο, ο Solskjaer προσπάθησε να παραμερίσει όλες τις εικασίες σχετικά με την αποχώρησή του από την United ενώ μιλούσε στον τύπο μετά τον αγώνα.

«Έχω καλή επικοινωνία με το κλαμπ. Θέλω το καλύτερο για την Γιουνάιτεντ. Και όσο είμαι εδώ θέλω να κάνω ό, τι μπορώ για να το βελτιώσω», είπε ο Solskjaer στο Sky Sports αφού κατέβηκε 2-0 στην πόλη.

«Το έχουμε περάσει αυτό μερικές φορές και από τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα, ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Συστήματα ή στυλ πρέπει να είμαστε στο μπροστινό πόδι περισσότερο. Δεν μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου και να πω ότι έτσι θέλω να είναι η Γιουνάιτεντ».

«Μπορώ να αλλάξω την εποχή της Γιουνάιτεντ; Οπωσδήποτε. Και έχεις δίκιο, πίσω εκεί που έπρεπε να είμαστε, για μένα είναι πίσω στο πώς αρχίσαμε να μοιάζουμε. Αρχίσαμε να μοιάζουμε με μια σωστή ομάδα, αρχίσαμε να μοιάζουμε με μια ομάδα που μου αρέσει να βλέπω. Είχαμε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες τώρα ένα απογοητευτικό ξόρκι.

«Το αποτέλεσμα και οι επιδόσεις εναντίον της Τότεναμ ήταν καλές. Αλλά δεν είναι αυτό που θέλουμε να είμαστε, για να το θέσουμε έτσι.

«Θέλουμε να είμαστε στο μπροστινό πόδι και πιο επιθετικοί. Αλλά δυστυχώς, έπρεπε να προσπαθήσουμε να πάρουμε μερικά καλά αποτελέσματα. Πήραμε ένα ζευγάρι εναντίον της Αταλάντα και της Τότεναμ, αλλά σήμερα ήταν ένα μεγάλο βήμα πίσω».