Ο Solskjaer αντιδρά στο ντοκιμαντέρ του Sir Alex Ferguson

Μετά την πτώση του ντοκιμαντέρ του, ο Sir Alex Ferguson έλαβε την αντίδραση πολλών θρύλων της United, που περιλαμβάνουν επίσης τον Ole Gunnar Solskjaer.

Για τον Ole Gunnar Solskjaer, το να έρθει ο Sir Alex Ferguson με τη λέσχη στο Γκντανσκ για τον τελικό του Europa League είναι απίστευτο. Πριν λίγα χρόνια, ο θρυλικός μάνατζερ υπέστη εγκεφαλικό και παραλίγο να τον σκοτώσει. Το τελευταίο του ντοκιμαντέρ: «Ποτέ μην δίνετε», είναι ένας τέλειος τρόπος για να παρακινήσετε όλους τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για αυτόν τον τελικό. Solskjaer ξέρει τι παίζει για αυτόν τον μάνατζερ είναι ακριβώς όπως.

Με πολλούς τρόπους, ο Νορβηγός προπονητής προσπαθεί να ακολουθήσει τα βήματα του Sir Alex Ferguson ως μάνατζερ των Red Devils. Είναι προφανές ότι θα αισθανθεί ένα ορισμένο επίπεδο πίεσης έχοντας τον μπροστά από τον τελικό. Ωστόσο, όλοι θα συμφωνήσουν ότι είμαστε τυχεροί που ο Sir Alex είναι ακόμα μαζί μας σε τόσο δύσκολους καιρούς. Όλοι οι παίκτες της United είναι ευγνώμονες που έχουν μια τέτοια θρυλική φιγούρα club κοντά τους ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού. Ξέρουμε ότι ο Όλε απολαμβάνει αυτή τη φορά δίπλα στον μέντορά του.

Οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι με τον Sir Alex.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας των μέσων ενημέρωσης πριν από τον τελικό του Europa League, ο Ole μίλησε για το τι σημαίνει ο Sir Alex για όλους τους παίκτες. Αναφέρθηκε επίσης στο πιο πρόσφατο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του στην United. Αυτό είπε ο Όλε μέσω του Manchester Evening News: «Κάποιοι από τους παίκτες και το προσωπικό πήγαν να δουν το ντοκιμαντέρ του. Καθόμουν εκεί και σκεφτόμουν αυτόν τον άντρα και τι έκανε για το κλαμπ, είμαι σίγουρος ότι ο Λουκ κάθεται δίπλα μου ένιωθε το ίδιο.

«Είναι ξεχωριστός άνθρωπος και είναι σαν εγκυκλοπαίδεια του ποδοσφαίρου, παρόλο που τον έβαλα σε μια ερώτηση κουίζ χθες. Ένας από τους παίκτες πήρε την απάντηση πριν από αυτόν, είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό. Απλά για να τον έχουμε κοντά μας όταν τρώμε, στο εστιατόριο, αν οι παίκτες αναρωτιούνται για κάτι που μπορούν να τον ρωτήσουν, είναι πάντα διαθέσιμος για κουβεντούλα γιατί αυτό είναι το κλαμπ της καρδιάς του και ελπίζω να του αρέσει αύριο το βράδυ γιατί οφείλω το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου σε αυτόν και σε αυτό το κλαμπ».