Ο Sergio Busquets θα εγκαταλείψει τη Βαρκελώνη μετά τη λήξη του συμβολαίου

Ο Ισπανός μέσος περνάει τους τελευταίους μήνες της ένδοξης καριέρας του στο Καμπ Νόου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Sergio Busquets αποφάσισε να φύγει από τη Βαρκελώνη μετά τη λήξη της τρέχουσας σύμβασής του.

Μετά τις αστρικές του εμφανίσεις στην ακαδημία La Masia, ο Busquets εντάχθηκε στην ανώτερη ομάδα του Barca το 2008.

Προχώρησε στον εαυτό του ως αναντικατάστατη φιγούρα στο κέντρο, διεκδικώντας ένα μεγάλο αριθμό εγχώριων και διεθνών τροπαίων μαζί με τους συμπαίκτες του «χρυσή γενιά».

Δεκαπέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο του, ο Busquets εξακολουθεί να αποτελεί ορεκτικό για τη Βαρκελώνη. Ωστόσο, φαίνεται ότι το ταξίδι του στο κλαμπ είναι έτοιμο να τελειώσει.

Σύμφωνα με τον SPORT, ο Busquets γνωρίζει τον έντονο ανταγωνισμό στο μεσαίο πεδίο της Barca. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ισπανική διεθνής θέλει να αναλάβει νέα πρόκληση μετά την τρέχουσα σεζόν.

Το ισπανικό κατάστημα ισχυρίζεται ότι ο Busquets πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Major League Soccer Η Inter Miami έδειξε ενδιαφέρον να υπογράψει τον μέσο ως ελεύθερο πράκτορα το επόμενο καλοκαίρι.

Το Busquets παρέμεινε μια αξιόπιστη επιλογή στην καρδιά της μονάδας μεσαίου πεδίου του Xavi Hernandez στο Barca. Η έξοδος του πιθανότατα θα δει το αφεντικό της Βαρκελώνης να χρησιμοποιεί τους ομοίους του Franck Kessie και της Frenkie de Jong ως αντικαταστάτη του στη σύνθεση.

Busquets αντιμετωπίζει επίσης σοβαρό ανταγωνισμό από Rodri Μάντσεστερ Σίτι για μια θέση στην ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας. Οι επιδόσεις του κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Κατάρ θα μπορούσαν επίσης να πείσουν πιθανούς μνηστήρες να τον υπογράψουν έναντι φτηνής αμοιβής κατά τη διάρκεια της χειμερινής παράθυρου μεταφοράς.