Ο Sergio Busquets αποκαλύπτει πότε σχεδιάζει να αποφασίσει για το μέλλον του

Ο βετεράνος μέσος αναμένεται να φύγει από τη Βαρκελώνη όταν λήξει το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν.

Ο μέσος της Βαρκελώνης Sergio Busquets σχεδιάζει να πάρει μια τελική απόφαση για το μέλλον του «γύρω στο Φεβρουάριο».

Ο 34χρονος παραμένει βασικός παίκτης για τη Βαρκελώνη και την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Έχει κάνει 16 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις συλλόγων αυτή τη σεζόν και ξεκίνησε και στα δύο παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ισπανίας.

Ωστόσο, ενώ ο Busquets συνεχίζει να εμφανίζεται τακτικά στο Camp Nou, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Διάφορες αναφορές ισχυρίζονται ότι θα τερματίσει μια μακροχρόνια συνεργασία με την Barca το επόμενο καλοκαίρι, με το MLS touted ως πιθανός προορισμός.

«Όχι ακόμα. Το είπα ήδη το καλοκαίρι και στη συνέντευξη Τύπου εναντίον της Ελβετίας στη Σαραγόσα. Όπως και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν έχω αποφασίσει», είπε ο Busquets στον El Larguero.

«Είναι η τελευταία μου χρονιά, ξέρω ότι έχουν ειπωθεί πολλά, αλλά πάντα μιλούσα με τον ίδιο τρόπο. Δεν έχω τίποτα υπογεγραμμένο από τη μία ή την άλλη πλευρά. Θα δούμε πώς θα πάει, αλλά γύρω στον Φεβρουάριο θα ήθελα να είμαι σαφής και να αποφασίσω».

Busquets θα μπορούσε να κάνει την τρίτη εκκίνηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Πέμπτη, όταν η Ισπανία αναλάβει την Ιαπωνία στην ομάδα Ε φινάλε τους. Η πλευρά του Λουίς Ενρίκε χρειάζεται τουλάχιστον ένα σημείο για να εξασφαλίσει μια τελευταία 16 θέση.