Ο Schweinsteiger αμφισβητεί το έργο του Solskjaer στην Μαν Γιουνάιτεντ

Ένα πρώην μέλος της ομάδας Red Devils δεν μπορεί να κατανοήσει το στυλ παιχνιδιού της ομάδας υπό τον Ole Gunnar Solskjaer.

Ο Bastian Schweinsteiger δεν είναι σίγουρος αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πρόκειται να είναι επιτυχής ή όχι» υπό τον Ole Gunnar Solskjaer.

Ο Solskjaer έχει δαπανήσει σημαντικά για να βελτιώσει την ομάδα του από τότε που ανέλαβε την Manchester United ως επιστάτης μάνατζερ τον Δεκέμβριο του 2018. Παρόλο που μπορεί να υποστηριχθεί ότι έχει βοηθήσει τον Man United να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους στη μετα-Sir Alex Ferguson Εποχή, ο Solskjaer δεν έχει τίποτα απτό να δείξει για αυτό.

Το 2021-22 έχει υπάρξει μέχρι στιγμής για τους Red Devils, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Champions League, κάθονται έξω από το κορυφαίο έξι στην Premier League, και έχουν ήδη βγει από το League Cup.

«Ενωμένοι εξακολουθούν να είναι ένα έργο σε εξέλιξη. Ο Solskjaer συνεχίζει να το αναφέρει αυτό», δήλωσε ο Schweinsteiger στο BBC Radio 5 Live.

«Παίρνει πολύ χρόνο όμως για μένα στα μάτια μου. Αν κοιτάξετε την πόλη ή την Τσέλσι και τον αντίκτυπο που είχε ο Τουσέλ πάνω τους, ήταν απίστευτο. Έχουν στρατηγική και DNA. Έχουν περισσότερα στο παιχνίδι τους.

«Όταν βλέπω United παιχνίδια δεν ξέρω πώς παίζουν. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ μια νίκη και σαν οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλεις να το ξέρεις αυτό.

«Συνεχίζουν να μιλάνε για τον χρόνο, αλλά δεν έχεις χρόνο στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να νικήσεις τώρα.

«Δεν είναι ακόμα 100% σαφές για μένα αν η United πρόκειται να είναι επιτυχής ή όχι. Δεν ήταν εύκολο για αυτούς. Έχουν μεγάλα ονόματα όπως Pogba και Ronaldo, και νομίζω ότι Rashford θα τους βοηθήσει πολύ στο μέλλον.

«Η εμπειρία του Ρονάλντο και του Ραφαέλ Βαράνε σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα, αλλά το ερώτημα είναι πόσο συμμετέχουν στην τακτική της ομάδας».