Ο Scaloni εξηγεί την απουσία του Μέσι από τους προκριματικούς του Παγκοσμίου

Ο Lionel Messi μόλις έπαιξε ποδόσφαιρο από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους έχοντας βγει θετικός για το Covid-19 κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Ο Λάιονελ Σκαλόνι εξήγησε την απουσία του Λάιονελ Μέσι από την ομάδα της Αργεντινής πριν από τον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου CONMEBOL.

Ο επταφορές νικητής του Ballon d’Or δεν συμπεριλήφθηκε στο ρόστερ των επερχόμενων αγώνων ενάντια στη Χιλή και την Κολομβία. Η Αργεντινή έχει ήδη κρατήσει τη θέση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ 2022.

Παρόλα αυτά, ο Μέσι έχει παίξει ελάχιστο ποδόσφαιρο από τον Δεκέμβριο έχοντας συνάψει σύμβαση με την Covid-19 κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Ο Σκαλόνι δήλωσε στους δημοσιογράφους την Τετάρτη, ενώ εξήγησε την απουσία του 34χρονου. Το αφεντικό είπε: «Σαφώς θα θέλαμε να έχουμε τον Μέσι εδώ μαζί μας.»

«Του μίλησα και μου είπε ότι ο Covid τον χτύπησε σκληρά. Είναι σημαντικό να γίνει καλά και γι’ αυτό αποφάσισα ότι η καλύτερη επιλογή ήταν να μείνει στο κλαμπ του».

Όποια και αν είναι, ο Messi εθεάθη στο συνέδριο καθώς χαιρέτησε όλους στη ζωντανή μετάδοση Instagram.

Ποιος θα κυβερνήσει την Αργεντινή;

Αν δεν το γνωρίζατε ήδη, μαζί με τον Μέσι, ο προπονητής Scaloni θα πρέπει επίσης να περιορίσει τον εαυτό του από το ταξίδι λόγω της δικής του θετικής δοκιμασίας.

Ωστόσο, έχει ήδη αποφασίσει για τον καπετάνιο απουσία του Messi.

Ο Scaloni είπε: «Το ζήτημα του περιβραχιόνιο είναι αρκετά λογικό. Ο Angel είναι στην εθνική ομάδα εδώ και πολλά χρόνια και είναι ένας τύπος που μεταδίδει πολλά στους συμπαίκτες του, είναι αγαπημένος και αυτό είναι όλο.»

«Σε αυτό, δεν έχουμε καμία αμφιβολία.»