Ο Sanches αισθάνεται έτοιμος να κάνει μια μεγάλη κίνηση μεταφοράς

Εν μέσω αυξανόμενου ενδιαφέροντος από κορυφαίες λέσχες από την Αγγλία και την Ιταλία, ο Renato Sanches συζήτησε τη μελλοντική του κίνηση μεταφοράς.

Renato Sanches πιστεύει ότι είναι έτοιμος να κάνει μια άλλη μεγάλη κίνηση μεταφοράς μετά την αποτυχία του να λάμψει στο Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πορτογάλος αστέρι κέρδισε το βραβείο Golden Boy το 2016 μετά από μια συγκλονιστική εκστρατεία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονιάς.

Ωστόσο, ο 24χρονος δεν μπορούσε να γίνει εξέχουσα προσωπικότητα στην Allianz Arena στη Γερμανία. Επιπλέον, το ξόρκι του δανείου με το Swansea δεν ήταν επίσης επιθυμητό.

Ωστόσο, τα πρόσφατα χρονικά της Sanches με τη Λιλ στην πρώτη γαλλική κατηγορία έχουν προσελκύσει πολλούς πιθανούς μνηστήρες όπως η Βαρκελώνη και η Άρσεναλ.

Ενώ μιλούσε για το μέλλον του με τον L’Equipe, είπε: «Ίσως το Μιλάνο και η Άρσεναλ ενδιαφέρονται, αλλά εγώ δεν ξέρω».

«Μίλησα με τον ατζέντη μου, ξέρω ποια κλαμπ καλούν και ποια όχι, αλλά δεν μπορώ να πω τώρα. Ξέρω ότι είμαι έτοιμος.»

«Αν έρθει μια προσφορά, θα μάθω τι είναι καλύτερο για μένα.»

Ο Sanches πρόσθεσε: «Όταν έφτασα στο Μπάγερν, δεν ήμουν έτοιμος να παίξω σε ένα τέτοιο κλαμπ. Ήμουν πολύ νέος [18], και όταν ετοιμάστηκα, η ευκαιρία να παίξω με αυτή την ομάδα δεν ήρθε ποτέ».

«Σήμερα νιώθω έτοιμος. Κατανοώ καλύτερα το ποδόσφαιρο, έχω περισσότερη εμπειρία, ξέρω τι να κάνω για να παίξω σε αυτό το είδος ομάδας και αυτό αλλάζει τα πάντα».