Ο Salah τραυματίστηκε στον τελικό του Champions League, ισχυρίζεται η Αίγυπτος γιατρός της ομάδας

Το αστέρι του Λίβερπουλ έπαιξε ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά απέτυχε να οδηγήσει την πλευρά του στη νίκη στο Παρίσι.

Ο γιατρός της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου ισχυρίστηκε ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ έπαιξε τα δύο τελευταία παιχνίδια της Λίβερπουλ με τραυματισμό.

Το αστέρι του Λίβερπουλ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τελικής νίκης του Κυπέλλου FA Cup επί της Τσέλσι στις 14 Μαΐου. Αφού βγήκε από το επόμενο παιχνίδι της Λίβερπουλ, ο Salah έπαιξε μόνο 30 λεπτά στον τελικό αγώνα των Reds’ εναντίον των Wolves.

Salah πήγε για να ξεκινήσει για Λίβερπουλ στην τελική ήττα του Champions League εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Έφτασε κοντά στο να σκοράρει αρκετές φορές, αλλά οι ηρωισμοί του Thibaut Courtois του αρνήθηκαν ένα γκολ στην Ευρωπαϊκή απόφαση.

Μιλώντας στο On Time Sports, ο γιατρός της ομάδας της Αιγύπτου ισχυρίστηκε ότι ο Salah δεν ανάρρωσε πλήρως από τον τραυματισμό του προτού παίξει στα δύο τελευταία παιχνίδια της εκστρατείας του Λίβερπουλ.

«Ο τραυματισμός του Salah συνέβη κατά τη διάρκεια του τελικού FA Cup στους μυς προσαγωγής», εξήγησε ο Mohamed Abou El Ela.

«Στη συνέχεια έπαιξε ενάντια στους Γουλβς και στον τελικό του Champions League, και όλα αυτά σε μόλις 14 ημέρες.

«Διαβάσαμε ένα στατιστικό στοιχείο ότι είναι ο δεύτερος παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία σε σχέση με τα λεπτά που έπαιξε αυτή τη σεζόν.

«Στέλνουμε και λαμβάνουμε παίκτες με ιατρικές αναφορές, και η Λίβερπουλ είπε ότι πονούσε και έπρεπε να κάνει ακτινογραφία, δεν υπάρχει 100% κατάλληλος παίκτης, αλλά υπάρχει το ερώτημα αν μπορεί να πιέσει τον εαυτό του και να παίξει χωρίς ρίσκο.

«Ο σύλλογος θεώρησε ότι ένα παιχνίδι είναι αρκετό και επιλέξαμε το παιχνίδι της Γουινέας γιατί το δεύτερο εναντίον της Αιθιοπίας θα ήταν δύσκολο για αυτόν να ταξιδέψει σε μια μακρά πτήση. Δεν μπορούσε να παίξει άλλο παιχνίδι μετά από τρεις μέρες.»