Ο Salah δεν θέλει να μιλήσει για το συμβόλαιό του αυτή τη στιγμή

Παρά τις πολλές επιλογές του στο τραπέζι, ο Μοχάμεντ Σαλάχ μόλις αποκάλυψε τον λόγο που αρνείται να μιλήσει για το συμβόλαιό του στην Λίβερπουλ FC.

Δεν υπάρχει τρόπος να το αγνοήσουμε αυτό για πολύ ακόμα, το συμβόλαιο του Μο Σαλάχ με το Λίβερπουλ λήγει το καλοκαίρι του 2023. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του του χρόνου, θα μπορεί να φύγει δωρεάν. Τα τελευταία χρόνια, ο Mo έχει καθιερωθεί ως μία από τις σαφείς απαντήσεις στο ερώτημα που όλοι αναρωτιόμαστε: ποιος θα αντικαταστήσει τον Messi και τον Ronaldo; Τα στατιστικά και τα επιτεύγματά του μιλούν από μόνα τους.

Η Λίβερπουλ είναι τυχερή που έχει τόσο παραγωγικό παίκτη, αλλά πρέπει να τον δέσουν για περισσότερα χρόνια. Αυτή τη σεζόν, ξεκίνησε με ίσως το υψηλότερο επίπεδο επίδοσης μέχρι σήμερα. Ένας λόγος παραπάνω για τους Ρεντς να πιέσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αλλά αν ρωτήσετε τον Μο γι’ αυτό, απορρίπτει γρήγορα την ομιλία βάζοντας την τρέχουσα σεζόν πάνω από οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι λάθος όμως, Salah πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό που θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει η καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Είμαστε αρκετά νωρίς στο τουρνουά και ήδη σκόραρε έναν υποψήφιο βραβείο Πούσκας.

Ο Salah δεν μπορεί να σκεφτεί το μέλλον, προς το παρόν…

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ FC, ο Μο ερωτήθηκε για πιθανή παράταση του συμβολαίου του με τους Ρεντς. Αρχικά, μπορείτε να δείτε πώς προσπαθεί να απορρίψει την ερώτηση. Αλλά όταν διαβάζεις προσεκτικά τα λόγια του, μπορείς να πεις ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι ο επόμενος αγώνας. Η Λίβερπουλ επιστρέφει από το διεθνές διάλειμμα με μια επίσκεψη στο Γουότφορντ το Σάββατο: «Είμαι χαρούμενος εφόσον η ομάδα συνεχίσει να κερδίζει.

«Προσπαθώ να βοηθάω πάντα, να σκοράρω γκολ και να κάνω την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια — αυτό είναι το πιο σημαντικό (πράγμα). Πρέπει να δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε κάτι και νομίζω ότι έχουμε την ποιότητα γι’ αυτό. Έχουμε μια κορυφαία ομάδα, έτσι πρέπει να ωθήσουμε τους εαυτούς μας στο όριο και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάτι. Είμαι σίγουρος ότι όλοι σκέφτονται το ίδιο. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε, απλά για να έχουμε στο μυαλό μας ότι θα τελειώσουμε τη σεζόν κερδίζοντας κάτι».