Ο Salah απαιτεί μια έκτακτη αύξηση των μισθών στο Λίβερπουλ

Ωστόσο, ο Mohamed Salah ήταν σε μια καυτή μορφή πρόσφατα, θα μπορέσει το Λίβερπουλ να επωμιστεί την έκτακτη αύξηση των μισθών του;

Σύμφωνα με πηγές από το Football Insider, ο Mohamed Salah απαιτεί μισθό 500.000 λίρες την εβδομάδα στο Λίβερπουλ. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, ο Αιγύπτιος εκφόβισε τους ιδιοκτήτες, Fenway Sports Group, ότι θέλει να τερματίσει την καριέρα του στο Anfield.

Φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες που εδρεύουν στις ΗΠΑ θα πρέπει να χειριστούν προσεκτικά αυτή την κατάσταση αν θέλουν να κρατήσουν το αστέρι τους στο σύλλογο. Σύμφωνα με τις αναφορές, ο πράκτορας του Salah, ο Rammy Abbas, έχει θέσει μια προοπτική συμβολαίου αξίας 500.000 λιρών την εβδομάδα για αυτόν. Και οι αξιωματούχοι στο Λίβερπουλ γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να κάνουν τον Αιγύπτιο έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές σε αυτόν τον πλανήτη.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Salah στο γήπεδο ήταν έξω από αυτόν τον κόσμο, με ένα άνετο χατ-τρικ εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή. Μετά τη βαθμολόγηση του 10ου διαδοχικού αγώνα, το 29-year-old έχει πλέον φτάσει 15 γκολ ήδη σε όλους τους διαγωνισμούς, που επίσης σε μόλις 12 εμφανίσεις.

Επί του παρόντος, δεν έχουν υπάρξει περαιτέρω κινήσεις σχετικά με το συμβόλαιο του Salah, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε υπομονετικά για να δούμε αν το Fenway Sports Group θα αποδεχθεί αυτό το εξαιρετικό αίτημα.