Ο Salah ανταποκρίνεται στα αποτελέσματα Ballon d’Or με τον δικό του τρόπο

Ο Mohamed Salah έκανε σχόλια για την κατάταξή του Ballon d’Or μετά τον θρίαμβο του Λίβερπουλ επί της Έβερτον την Τετάρτη.

Ο Mohamed Salah αρνήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον τερματισμό έβδομος στην κατάταξη Ballon d’Or, αφού σκόραρε ένα στήριγμα για τη Λίβερπουλ εναντίον της Έβερτον το βράδυ της Τετάρτης.

Αναμφισβήτητα, ο τερματισμός της έβδομης θέσης ήταν μια ερώτηση για πολλούς παρά τους 31 στόχους του για το Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν μαζί με 19 ήδη στην τρέχουσα εκστρατεία.

Ανεξάρτητα από τις αμφιλεγόμενες ψήφους, ο Salah δεν έκρινε τους υπεύθυνους για την κατάταξη. Αντ ‘αυτού, ο Αιγύπτιος πιστεύει ότι θα καταβάλει περισσότερες προσπάθειες στο μέλλον για να επιτύχει μεγαλύτερα πράγματα.

Όταν ερωτήθηκε σχετικά με τον βαθμό του Ballon d’Or, ο Salah είπε στο Amazon: «Δεν έχω κανένα σχόλιο».

Ο επιθετικός των κόκκινων σκόραρε το δεύτερο και το τρίτο γκολ της νίκης 4-1 των πλευρών του έναντι των αντιπάλων τους στο Merseyside, Έβερτον. Ένα λάθος νεοσύλλεκτου από τον Σέιμους Κόλμαν έδωσε ένα άνοιγμα για τον 29χρονο για να πετύχει το στόχο του.

«Το μήνυμα από τον manager ήταν ότι θα παίξει σωματικά δυνατά και θα πάει 100% για κάθε μπάλα· έπρεπε απλά να παίξουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, κάτι που κάναμε», δήλωσε ο Salah.

«Περίμενα από αυτόν [Coleman] να κάνει ένα λάθος που έκανε. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο στο 2-1, αλλά στο 3-1 γίνεται πολύ καλύτερο».

Το αιγυπτιακό αστέρι έχει ήδη 19 γκολ για το Λίβερπουλ με 13 να προέρχονται μόνο από την Premier League. Και ο Σαλάχ ελπίζει να έχει περισσότερα μέσα στο νέο έτος που θα έρθει.

Όταν ρωτήθηκε πόσα γκολ θα σκοράρει αυτή τη σεζόν, είπε: «Ας ελπίσουμε πολλά περισσότερα. Πρώτος στόχος μου είναι να κερδίσω κάτι στο σωματείο: πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ, ελπίζω, και τα δύο.»