Ο Sadio Mane στέλνει μήνυμα στους φιλάθλους της Σενεγάλης πριν από το άνοιγμα του Παγκοσμίου

Ο επιλαχούσα Μπαλόν ντ’Ορ το 2022 δεν θα ηγηθεί της προσπάθειας της Σενεγάλης για τη δόξα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, αφού ένας τραυματισμός στο πόδι τον απέκλεισε από το διαγωνισμό.

Ο Sadio Mane υποστήριξε τη Σενεγάλη για να δείξει το σθένος της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της FIFA 2022.

Οι Αφρικανοί πρωταθλητές θα αγωνιστούν με την Ολλανδία για την έναρξη της ομάδας Α τη Δευτέρα. Θα το κάνουν χωρίς τον Μάνε, του οποίου το τραύμα στο πόδι τον ανάγκασε να αποσυρθεί από το τουρνουά.

«Αυτή τη Δευτέρα, η αγαπημένη μας χώρα θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, Κατάρ 2022», δημοσίευσε ο Mane στο Instagram.

«Είμαι βέβαιος ότι οι Lions θα υπερβούν και θα προσεγγίσουν κάθε παιχνίδι ως πραγματικό τελικό. Είμαι επίσης πεπεισμένος ότι όλοι οι Σενεγαλέζοι θα βρίσκονται μπροστά στη μικρή οθόνη για να υποστηρίξουν και να ενθαρρύνουν την γενναία εθνική μας ομάδα.

«Όπως όλοι οι υποστηρικτές του «Τανιέρ», είμαι πεπεισμένος ότι οι συμπαίκτες μου θα αγωνιστούν ως ένας και όπως κάνουν συνήθως για να τιμήσουν την αγαπημένη μας Σενεγάλη. Ζήτω η Σενεγάλη, ελάτε στα Λιοντάρια.»

Mane, ο οποίος εντάχθηκε Μπάγερν Μονάχου από το Λίβερπουλ το καλοκαίρι, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει αρκετούς μήνες μετά από έναν τένοντα επανατοποθετείται στο κεφάλι της δεξιάς περόνης του.

«Πολλοί από εσάς στείλατε μηνύματα υποστήριξης μετά τον τραυματισμό μου», πρόσθεσε ο 30χρονος εισβολέας.

«Δόξα τω Θεώ, η εγχείρηση που έκανα στα μέσα της εβδομάδας πήγε καλά. Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσω και να εκφράσω την εκτίμησή μου σε όλους σας.»