Ο Sadio Mane στέλνει ένα «ειδικό μήνυμα» στη Salah & Keita

Οι παίκτες του Λίβερπουλ ανταγωνίζονται στο AFCON για τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες τους στο Καμερούν.

Ο Sadio Mane έστειλε ένα «ειδικό μήνυμα» στους συμπαίκτες του Λίβερπουλ Mohamed Salah και Naby Keita.

Το τρίο των Reds θα ξεκινήσει τις εκστρατείες του για το Κύπελλο Εθνών στην Αφρική αυτή την εβδομάδα. Mane και Keita ξεκινήσει τη Δευτέρα, με τη Σενεγάλη και τη Γουινέα αντίστοιχα. Ο Σαλά θα κάνει το τόξο του μια μέρα αργότερα την Τρίτη για την Αίγυπτο.

Τώρα ο Mane έχει στείλει ένα μήνυμα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους συμπαίκτες του από το Λίβερπουλ, όπου αναιδώς πρότεινε ότι η Σενεγάλη θα φτάσει στον τελικό και εξέφρασε τη λύπη του που δεν μπορούν να παίξουν τόσο την Αίγυπτο της Salah όσο και τη Γουινέα της Keita στο showpiece.

Τι είπε ο Μέιν;

«Έχω [ένα] ειδικό μήνυμα στους φίλους μου, που είναι αυτό, Naby Keita και Mo Salah,» είπε ο 29χρονος.

«Δυστυχώς, δεν μπορώ να παίξω εναντίον δύο ομάδων στον τελικό, οπότε πρέπει να παίξω μία. Θέλω να πω καλή τύχη σε όλους σας, να προσέχετε παιδιά.»

Οι τρεις παίκτες του Λίβερπουλ κυνηγούν έναν πρώτο τίτλο AFCON με τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες τους στο Καμερούν.

Η Σενεγάλη του Mane εγκαινιασε τη δράση της Τρίτης αντιμετωπίζοντας τη Ζιμπάμπουε στο ανοιχτήρι της Ομάδας Β. Η Γουινέα της Keita, που είναι επίσης στην ομάδα Β, αντιμετωπίζει το Μαλάουι την ίδια μέρα.

Όσο για τον Σαλάχ, ο αρχηγός της Αιγύπτου αναμένεται να ξεκινήσει στο άνοιγμα της Ομάδας Δ των Φαραώ εναντίον της Νιγηρίας την Τρίτη.