Ο Rudiger βαθμολογεί τις πιθανότητες της Τσέλσι για ένα κορυφαίο φινίρισμα τεσσάρων

Εννέα ομάδες αγωνίζονται για τα προκριματικά του Champions League και ο διαγωνισμός γίνεται όλο και πιο έντονος κάθε εβδομάδα.

Ο Antonio Rudiger ελπίζει για τις κορυφαίους τέσσερις ευκαιρίες της Chelsea με τον υπερασπιστή να τονίζει ότι «η μάχη είναι ακόμα στα χέρια μας».

Η Τσέλσι ήταν κάθε άλλο παρά συνεπής στο πρώτο μισό της σεζόν και έπεσε τόσο χαμηλά όσο η 10η στην κατάταξη της Premier League.

Ο Frank Lampard πλήρωσε τελικά το τίμημα για την ανεπιθύμητη θέση και τις shambolic εμφανίσεις της ομάδας καθώς απολύθηκε και αντικαταστάθηκε με τον Thomas Tucel στα τέλη Ιανουαρίου.

Τα Blues έχουν βελτιωθεί σημαντικά από τότε. Αυτή τη στιγμή είναι μόνο ένα σημείο ακυβέρνητο από την τέταρτη θέση, κάθεται στην πέμπτη θέση με 44 πόντους μετά από 26 αγώνες.

Ενώ ένα κορυφαίο φινίρισμα φαίνεται πιθανό γι ‘αυτούς, αντιμετωπίζουν έντονο ανταγωνισμό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάθεται δεύτερη, ένα σημείο πάνω από την τρίτη θέση Leicester City, ενώ η West Ham καταλαμβάνει την τελική θέση του Champions League. Η Έβερτον και η Τότεναμ, ακόμη και η Άστον Βίλα και η Άρσεναλ αναζητούν ένα κορυφαίο φινίρισμα τεσσάρων.

«Εξαρτάται από εμάς», δήλωσε ο Rudiger στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε, αλλά και ενάντια σε άμεσους αντιπάλους, οπότε η μάχη είναι ακόμα στα χέρια μας.

«Αυτό που έφερε ο προπονητής είναι ο τρόπος παιχνιδιού του, η λεπτομερής εργασία και το αμυντικό σχήμα είναι πολύ καλό αυτή τη στιγμή.

«Στόχος μας είναι να φτάσουμε στους τέσσερις κορυφαίους. Δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε το Man City αυτή τη στιγμή επειδή είναι πολύ μπροστά, αλλά με τα τέσσερα πρώτα, όλα είναι ανοιχτά».