Ο Rudiger αποκαλύπτει ότι ο συμπαίκτης της Τσέλσι τον ενθάρρυνε να ενταχθεί στη

Η γερμανική κεντρική πλάτη αριστερά Stamford Bridge μετά από πέντε χρόνια για να ενταχθεί στους Blancos.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ άνοιξε το δρόμο του για την Ρεάλ Μαδρίτης, αποκαλύπτοντας ότι ένας συμπαίκτης τον ενθάρρυνε να φύγει από την Τσέλσι.

Ο Ρούντιγκερ έγινε σημαντικός παίκτης στην πίσω γραμμή της Τσέλσι μετά την άφιξη του Τόμας Τούτσελ, βοηθώντας τους να κερδίσουν το 2020-21 Champions League.

Ωστόσο, μετά τη λήξη του συμβολαίου του στο Stamford Bridge, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη λέσχη ως ελεύθερος πράκτορας. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε για να προσθέσει τον Ρούντιγκερ στις τάξεις της μπροστά από την επόμενη σεζόν, αποκαλύπτοντας επίσημα τον παίκτη της τη Δευτέρα.

Ερωτηθείς για το αν μίλησε με τον Γερμανό συμπαίκτη του Τόνι Κρούς για τη Μαδρίτη, ο Ρούντιγκερ απάντησε στη Μάρτσα: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν μίλησα πολύ με τον Τόνι Κρόος εδώ.

Και πρόσθεσε: «Μίλησα περισσότερο με τον Ματέο Κοβάτσιτς για τη Ρεάλ Μαδρίτης και μου είπε αρκετά.

«Και επειδή μιλούσε πολύ με τον [Λούκα] Μόντρικ, και εξαιτίας του, μίλησα μαζί του και μου είπε ‘Θα το απολαύσετε εδώ, είναι το σωστό βήμα για να το κάνετε.

«Δεν άκουσα ποτέ κανέναν να λέει κάτι κακό για τη Μαδρίτη. Ανυπομονώ να ξεκινήσω.»

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ένα μεγάλο βήμα προς την ανοικοδόμηση πίσω τους υπογράφοντας τον Ρούντιγκερ αυτό το καλοκαίρι.

Ο 29χρονος θα παίξει μαζί με τους David Alaba και Eder Militao, οι οποίοι κατάφεραν να καλύψουν τις αναχωρήσεις των Σέρτζιο Ράμος και Ραφαέλ Βαράνε την περασμένη σεζόν.