Ο Rodrygo σκοπεύει να τερματίσει την 20ετή αναμονή της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο νεαρός από τη Βραζιλία θυμάται τις δύσκολες αναμνήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου πριν από το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του στο Κατάρ.

Ο Rodrygo ελπίζει ότι η Βραζιλία μπορεί να τερματίσει την 20ετή αναμονή της για να διεκδικήσει ξανά το κύπελλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από τότε που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2002, οι Selecao δεν κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρά το γεγονός ότι είδε μια σειρά από κορυφαία ταλέντα να παίζουν για αυτούς σε διαφορετικές θέσεις, η Βραζιλία δεν είχε αρκετό περιθώριο για να μιμηθεί την καμπάνια της το 2002.

Γράφοντας για το Pyer’s Tribune πριν από το πρώτο παιχνίδι της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, ο Rodrigo ήλπιζε ότι η πλευρά του θα μπορούσε να τερματίσει την απογοητευτική πορεία τους στο Κατάρ.

«Φίλε, υποφέρουμε εδώ και 20 χρόνια. Έκλαιγα όταν χάσαμε το 2006», έγραψε.

«Το 2010, ήμουν στο Οσάσκο και έβλεπα ανθρώπους να βάφουν τους δρόμους πράσινους και κίτρινους. Κανείς δεν δούλευε. Σχολείο; Ξεχάστε το. Δεν είναι ότι έκανα κοπάνα. Δεν υπήρχε σχολείο. Ακόμα και οι δάσκαλοι είχαν φύγει.

«Το 2014, το παρακολούθησα με τον μπαμπά μου στο Minas Gerais. Προτιμώ να μην το συζητήσω. Δεν πρόκειται καν να πω το αποτέλεσμα.»

Από τότε που εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2019, η διεθνής Βραζιλία έχει καθιερώσει τη φήμη του ως «super sub» στο Santiago Bernabeu.

Η 21-year-old παραδίδει στις πιο κρίσιμες στιγμές, μια ποιότητα που θα μπορούσε να βοηθήσει τη Βραζιλία να διεκδικήσει το έκτο κύπελλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ροντρίγκο και η συν-ομάδα θα ξεκινήσουν την εκστρατεία τους με αγώνα εναντίον της Σερβίας την Πέμπτη.