Ο Rodrygo αναζητά περισσότερη δράση μετά τη νίκη του Clasico με τη Μαδρίτη

Μετά από μια λαμπρή παράσταση στο El Clasico εναντίον της Βαρκελώνης, η Ρεάλ Μαδρίτης Rodrygo στοχεύει να επιτύχει περισσότερα στην ισπανική πρωτεύουσα.

Rodrygo έχει αποκαλύψει ότι δεν είναι ακόμα «ικανοποιημένος» μετά την εμφάνιση για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον ξυλοδαρμό της Βαρκελώνης στο Clasico.

Μετά από νίκη με 2-1 στο Camp Nou την Κυριακή, οι Los Blancos ανέβηκε στη δεύτερη θέση στη La Liga. Έχουν δημιουργήσει ένα κενό πέντε σημείων πάνω από τους ορκισμένους εχθρούς τους, που ζουν τη ζωή χωρίς τον αστέρα τους, τον Λίο Μέσι.

Για τη Μαδρίτη, οι στόχοι στοιβάζονται από τον David Alaba και τον Lucas Vazquez, ωστόσο, ο Rodrygo έβαλε μια εκπληκτική επίδειξη δεξιοτήτων στη δεξιά σανίδα. Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι της Μαδρίτης εναντίον της Barca ήταν η 50η εκδρομή για τη διεθνή Βραζιλία.

Πεινάει για περισσότερα. 🎯⚽

Ο 20χρονος κατάφερε να ανέβει στις τάξεις του Σαντιάγο Μπερναμπέου μπροστά από την απόκληρη Εδέμ Χάζαρντ. Και Rodrygo ελπίζει ότι θα βιώσουν περισσότερα από τη ζωή στην ισπανική πρωτεύουσα.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με το Clasico, θέλω περισσότερα», είπε ο Rodrygo Goal. «Το να φτάσω σε 50 παιχνίδια στη La Liga είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα.»

«Είμαι νέος, αυτή είναι μόνο η τρίτη σεζόν μου και έχω ήδη φτάσει σε ένα τέτοιο ορόσημο. Ελπίζω να συνεχίσω, πάντα με στόχο να βοηθήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει».

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να φθάσω σε αυτά τα στοιχεία και θα εργαστώ για να προσεγγίσω άλλους. Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή στιγμή, η ομάδα έχει εξελιχθεί και η τάση είναι να βελτιώνονται όλο και περισσότερο, με κάθε παιχνίδι.»