Ο Rodgers χτυπά τους εκπροσώπους της Fofana για «φτηνά» χωρίστρα πλάνα

Ο πρώην σταρ του Leicester City επέκρινε το πρώην αφεντικό του σε ένα μήνυμα μετά την ένταξή του στην Τσέλσι.

Ο διευθυντής του Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, αντέδρασε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γουέσλι Φοφάνα αφού έφυγε από το κλαμπ για την Τσέλσι.

Ο Ρότζερς απέκλεισε το σέντρα-μπακ από την ομάδα του στο Λέστερ στις τελευταίες του εβδομάδες στο κλαμπ.

Μετά τη μεταφορά 70 εκατομμυρίων λιρών στην Τσέλσι, ο Γάλλος επέκρινε τον πρώην προϊστάμενό του ότι «επέλεξε να τον εκθέσει’ κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Ερωτηθείς για τα συναισθήματά του για τα σχόλια του Fofana, ο Rodgers απάντησε: «Θα έλεγα ότι η δημοσίευση δεν προήλθε από τον Wesley. Το ξέρω αυτό στα σίγουρα λόγω των εμπειριών μου, όπου είχα ένα μήνυμα από τον Γουέσλι.

«Η ανάρτηση είναι μια φτηνή βολή προς το τέλος από τους ανθρώπους, και όχι από αυτόν. Το παιδί είναι σπουδαίο παλικάρι.

«Δεν χαίρομαι που έφυγε επειδή έχασα έναν κορυφαίο παίκτη. Δεν πρόκειται να καθίσω εδώ και να καταστρέψω ένα νεαρό παλικάρι όταν ξέρω πραγματικά από πού προέρχεται το μήνυμα».

Τι είπε η Φοφάνα;

Ο Φοφάνα παρέμεινε σιωπηλός κατά τη διάρκεια της μακράς έπους μεταφοράς του, ενώ ο Rodgers έδινε περιστασιακά ενημερώσεις για τις διαπραγματεύσεις.

Ο Γάλλος πέρασε επίσης τις τελευταίες ημέρες του στο King Power Stadium έξω από την ομάδα Foxes’.

«Επέλεξα να μην επικοινωνήσω κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μεταφοράς παρά τις επικρίσεις και όλα τα συχνά ψευδή και παραπλανητικά σχόλια, ακόμα και όταν έρχονταν από το κλαμπ, κατάλαβα και έμαθα», έγραψε η Fofana στο Instagram.

«Δεν ήθελα να καταστρέψω την εικόνα του θεσμού και επέλεξα να το πάρω αντί να απαντήσω. Ευχαριστώ τον Top [πρόεδρο του Leicester, Aiyawatt Srivaddhanaprabha] για την κατανόησή του, χάρη στους μάνατζερ, στον προπονητή που πάντα με εκτιμούσε, ακόμα κι αν επέλεξε να με εκθέσει πολύ τελευταία, το πήρα προπονητή».

Ο Fofana θα έχει την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του στην Τσέλσι όταν αντιμετωπίσει τη West Ham το Σάββατο.