Ο Rio Ferdinand αποκαλύπτει ποιος θα πρέπει να είναι ο επόμενος μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιου

Παρά τις συνομιλίες της Manchester United με τον Erik 10 Hag πρόσφατα, ο Ρίο Φέρντιναντ πιστεύει ότι η ομάδα θα πρέπει να προσπαθήσει να υπογράψει Thomas Tuchel αντ ‘αυτού.

Το αφεντικό της Τσέλσι Τόμας Τουσέλ είναι ο «ένας» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Ρίο Φέρδιναντ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι άρχισαν να παίρνουν συνεντεύξεις υποψηφίων για να αντικαταστήσουν τον Ράλφ Ράνγκνικ ως νέο μόνιμο προπονητή. Είχαν συνομιλίες με τον Ajax διευθυντή Erik δέκα Hag την περασμένη εβδομάδα. Ο αρχηγός της PSG Mauricio Pochettino, ο διευθυντής της Ισπανίας Λουίς Ενρίκε και ο προπονητής της Σεβίλλης Julen Lopetegui βρίσκονται επίσης στη λίστα των υποψηφίων.

Αναφορές έχουν επίσης συνδέσει τον Τούχελ με τη θέση του διευθυντή στο Old Trafford μετά την αμφισβήτηση του μέλλοντος της Τσέλσι μετά την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να επικυρώσει τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Roman Abramovich — μια κίνηση που πολλοί οπαδοί και πρώην παίκτες έχουν υποστηρίξει.

«Ο Τουχέλ έχει το πεντέτρο’

Τώρα ο Ferdinand έχει εξηγήσει ακριβώς γιατί δεν πρέπει να είναι brainer για την United να κυνηγήσει τον μάνατζερ της Τσέλσι.

«Παίρνω τον Tuchel, δεν με νοιάζει», είπε ο πρώην υπερασπιστής των Red Devils στο Vibe with Five.

«Αν οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Man Utd ήταν εκεί και είχαμε τον Tuchel ως πάπια στην ποδοσφαιρική μας ομάδα, υποθέτοντας ότι είναι καθισμένος πάπιος από τις αναφορές που ακούμε, υπάρχει μια πιθανότητα να τον πιάσετε.

«Εάν συνέβαινε αυτό και οι ρόλοι αντιστραφούν, πιστέψτε με, ο Ρόμαν [Αμπράμοβιτς] και η αυτοκρατορία θα χτυπούσαν την πόρτα. Στην πραγματικότητα, δεν θα είχαν χτυπήσει καν την πόρτα, θα είχαν πάει γύρω από το πλάι και απλά θα τον έπαιρναν.

«Ο Τουχέλ θα ήταν αυτός γιατί έχει δείξει ότι έχει την καταγωγή. Έχει ήδη δείξει ότι μπορεί να μπει σε αυτό το πρωτάθλημα, να προσαρμοστεί αμέσως, να κερδίσει το Champions League, να γαλβανίσει μια ομάδα, να τους βάλει να παίζουν, να δημιουργήσει μια κουλτούρα, να δημιουργήσει συντροφικότητα και έχει πειθαρχία».

Ηνωμένες επιστροφή στη δράση αυτό το Σάββατο για έναν αγώνα Premier League εναντίον Leicester City μετά το διεθνές διάλειμμα.