Ο Rangnick περιγράφει τα προβλήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την πρώτη του ήττα

Η γερμανική πέντε-αγώνα αήττητη έναρξη της ζωής στο Old Trafford κατέληξε σε μια αιφνιδιαστική απώλεια για τους λύκους.

Ο προσωρινός διευθυντής της Manchester United Ralf Rangnick παραδέχεται ότι η πλευρά του αγωνίζεται να βρει ισορροπία στο σύστημά του και εξακολουθεί να λείπει «αρκετά βήματα».

Οι Κόκκινοι Διάβολοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα υπό τον Rangnick σε μια απώλεια 1-0 από τους Λύκους στο Old Trafford τη Δευτέρα.

Η πλευρά του Bruno Lage, στο συνηθισμένο πίσω τους τρεις σχηματισμό, προβληματίστηκε μια επιρρεπής σε σφάλματα United κατά το πρώτο εξάμηνο. Ο Rangnick άλλαξε την τακτική του μετά το διάλειμμα, επέλεξε μια αμυντική τρίαινα. Η αλλαγή, ωστόσο, απέτυχε να πυροδώσει μια ανάκαμψη. Η United δεν μπορούσε να παραβιάσει την πλάτη των επισκεπτών και πλήρωσε το απόλυτο τίμημα όταν ο Joao Moutinho σκόραρε νικητή 82λεπτων για τους Λύκους.

Ο Ράνγκικ ήξερε πού έμπλεκε.

«Ήξερα ότι θα ήταν μια δύσκολη δουλειά», δήλωσε ο διευθυντής σε συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα τη Δευτέρα.

«Υπήρχε λόγος για τον οποίο επικοινώνησαν μαζί μου και με υπέγραψαν, οπότε ήξερα από την αρχή ότι δεν θα ήταν εύκολη δουλειά να βρούμε την καλύτερη δυνατή ισορροπία σε σχέση με τους παίκτες που έχουμε επιθετικά και αμυντικά.

«Ήταν σημαντικό για μένα να μην παραδεχτούμε τόσους πολλούς στόχους. Αλλά και πάλι σήμερα ενάντια σε μια καλή ομάδα, μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουν στην κατοχή τους την μπάλα και όχι μια εύκολη ομάδα να δημιουργήσει ευκαιρίες [εναντίον] μας, έδειξε ακόμα ότι αγωνιζόμαστε και έχουμε αρκετά βήματα να κάνουμε.

Ο Rangnick πρόσθεσε: «Είναι πάντα θέμα ισορροπίας. Πώς πρέπει να δημιουργήσεις ευκαιρίες επιθετικά και πόσο συμπαγής πρέπει να είσαι για να υπερασπιστείς τον δικό σου στόχο; Αυτό είναι ό, τι είναι όλα σχετικά. Βρίσκοντας τους καλύτερους δυνατούς παίκτες για το σχηματισμό και ελπίζοντας ότι κάθε παίκτης παίζει στην καλύτερη δυνατή θέση του.»

η ήττα 1-0 αφήνει United μόνο τρεις πόντους πάνω από Wolves στην έβδομη θέση στον πίνακα Premier League.

Οι άνδρες του Rangnick, που βρίσκονται τέσσερις μονάδες έξω από την κορυφή των τεσσάρων, επιστρέφουν στη δράση την επόμενη Δευτέρα στο σπίτι της Aston Villa σε μια σύγκρουση του τρίτου γύρου FA Cup.