Ο Queiroz έχει τη γνώμη του για τη συζήτηση Salah & Ronaldo

Ο Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται στη μοναδική θέση να έχει προπονήσει και τους δύο παίκτες στην καριέρα του.

Ο υπεύθυνος της Αιγύπτου Carlos Queiroz πιστεύει ότι ο Mohamed Salah pips Κριστιάνο Ρονάλντο ως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Ο Queiroz, ο οποίος βοήθησε στην εκπαίδευση ενός νεαρού Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της θητείας του ως βοηθός του Sir Alex Ferguson στη Manchester United, παραδέχεται ότι ο «θα αναστατωθεί» για να ακούσει την ετυμηγορία του.

Ο 68χρονος έκανε αυτή την ανακοίνωση πριν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπου ελπίζει ότι ο Salah μπορεί να αναπαράγει τη φόρμα του στο Λίβερπουλ για να απολύσει την Αίγυπτο σε ρεκόρ όγδοου τίτλου στο διαγωνισμό.

«Πιθανώς συμφωνείτε μαζί μου ότι στην ομάδα μας έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον πλανήτη αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Queiroz σε συνέντευξη Τύπου σύμφωνα με το MEN.

«Αν ο φίλος μου Κριστιάνο Ρονάλντο ακούσει αυτό, θα αναστατωθεί!»

Μπορεί ο Σαλάχ να κάνει τη διαφορά για την Αίγυπτο;

Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πορτογαλίας ελπίζει ότι η Αίγυπτος μπορεί να πάει μέχρι το Καμερούν, και υποστήριξε τον καπετάνιο του Salah για να κάνει τη διαφορά.

«Δεν πρόκειται να AFCON για να κάνουμε μια βόλτα, πρόκειται να κερδίσουμε… και για να το κάνουμε αυτό χρειαζόμαστε μια νοοτροπία νίκης», πρόσθεσε ο Queiroz.

«Ο Mohamed Salah έχει αυτό και μπορεί να το ενσταλάσει αυτό στην ομάδα. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή, και με αυτό έρχεται η πίστη και η εμπιστοσύνη.

«Είμαστε ομάδα, όχι ένας παίκτης. Χτίζουμε μια ομάδα. Αλλά το χτίζουμε με τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, και αυτό φέρνει τη σωστή νοοτροπία στην ομάδα.»

Η Αίγυπτος ξεκίνησε την εκστρατεία της AFCON στην Ομάδα Δ εναντίον της Νιγηρίας στις 11 Ιανουαρίου στο Στάδιο Roumde Adjia στη Γκαρούα. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν τη Γουινέα-Μπισάου στις 15 Ιανουαρίου και το Σουδάν στις 19 Ιανουαρίου.