Ο Pogba κουτσαίνει από το γήπεδο μετά από τραυματισμό κατά της Everton

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη σοβαρό πλήγμα αφού ο Πολ Πογκμπά υπέστη μυϊκό τραυματισμό πριν από το ημίχρονο στο Old Trafford.

Κακή τύχη έχει χτυπήσει Paul Pogba για άλλη μια φορά, καθώς αγωνίστηκε να πάρει από το γήπεδο στο φωτιστικό εναντίον Everton. Ο Γάλλος μέσος έδειχνε να πονάει αφού έπαιξε ένα απλό πέρασμα προς τον Βίκτωρ Λίντελωφ.

Ο Pogba αντικαταστάθηκε από τον Fred στο 39ο λεπτό καθώς φαίνεται να υπέστη μυϊκό τραυματισμό. Τώρα, ο παίκτης πιθανότατα θα παραμεριστεί για μερικές εβδομάδες για να συνέλθει από το χτύπημα. Επιπλέον, αυτό σημαίνει ότι η Pogba όχι μόνο θα χάσει τον Γύρο των 32 του Europa League, αλλά μπορεί επίσης να μην είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει τους Red Devils ενάντια στο Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι.

Ο τραυματισμός δεν θα μπορούσε να είχε χειρότερο συγχρονισμό, καθώς ο διεθνής Γαλλία είχε ένα από τα μεγαλύτερα ξόρκια του στην United. Στην πραγματικότητα, ο Paul Pogba είχε κερδίσει πρόσφατα το βραβείο του Γενάρη Παίκτη του Μήνα, το οποίο οδήγησε σε κάποια επαίνους από Solskjaer.

«Η απάντηση είναι ότι ο Paul έχει πραγματικά γδαρθεί, έχει δουλέψει σκληρά, έχει καλή φυσική κατάσταση. Το έχω πει αυτό πολλές φορές, είχε μια κακή σεζόν την περασμένη σεζόν με τραυματισμούς, πήρε COVID αυτή τη σεζόν, είχε έναν τραυματισμό [επίσης].

«Αλλά δουλεύει σκληρά, παίζει σε μια ομάδα που παίζει καλά, φυσικά. Είναι μια μεγάλη έμπνευση για όλους, έχει πάντα ένα μεγάλο χαμόγελο — όχι πάντα ένα μεγάλο χαμόγελο, γιατί χθες στην προπόνηση, όταν η ομάδα του έχασε, μπορείτε να δείτε πώς αυτό τον επηρεάζει και δεν ήταν χαρούμενος. Σήμερα ήταν μια νέα μέρα και είναι έτοιμος να φύγει αύριο».

Δυστυχώς, φαίνεται ότι η σκληρή δουλειά του Πογκμπά είχε απρόβλεπτες συνέπειες καθώς ο μέσος αγωνιζόταν σαφώς στο γήπεδο. Ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση, ο 27χρονος θα χάσει ακόμα τη σύγκρουση του Κυπέλλου FA United εναντίον του West Ham την επόμενη Τρίτη.