Ο Pogba εξηγεί γιατί κανένας παίκτης δεν κλέβει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης με τον Ρίο Φερδινάνδο, ο Paul Pogba εξήγησε γιατί πιστεύει ότι οι παίκτες της Manchester United δεν κλέβουν πια στην πράξη.

Υπήρξε μια εποχή που ο Paul Pogba ένιωσε ότι κάποιοι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεβαν κατά τη διάρκεια της προπόν Με την εξαπάτηση, ο Γάλλος μέσος σημαίνει εκείνους που δεν κάνουν την επιπλέον προσπάθεια όταν κάνουν ένα τρυπάνι ή κάνουν μια άσκηση. Υπήρξε μια εποχή που κανένας Κόκκινος Διάβολος δεν είχε κίνητρο να παίξει για την ομάδα, συμπεριλαμβανομένου και του. Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει δραστικά τώρα, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται για τον τίτλο εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν άλλη μια ευκαιρία να πάρουν την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ σήμερα για άλλη μια φορά μετά την πόλη την πήρε την Τρίτη. Ο Pogba κάθισε με τον Rio Ferdinand για μια συνέντευξη για να εξηγήσει τι άλλαξε μεταξύ εκείνων των σκοτεινών ημερών και σήμερα. Ο Paul έχει μια πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το τι συνέβη, όπως το εξήγησε στον πρώην υπερασπιστή.

Η ιδέα του Πογκμπά για την εργασιακή ηθική.

«Η νοοτροπία, παίζοντας περισσότερο ως ομάδα», δήλωσε ο Pogba στο κανάλι Youtube του BT Sport. «Παίζοντας πολύ καλύτερα όλοι μαζί, πιέζοντας πολύ καλύτερα μαζί. Κανείς δεν κλέβει. Όταν εννοώ εξαπάτηση — κανείς δεν τρέχει λιγότερο ή δεν κάνει την προσπάθεια να επιστρέψει. Πάντα ήταν πρόβλημα. Όταν είστε όλοι μαζί, πάντα θα είναι πιο εύκολο. Αν κάποιος κάνει λιγότερη προσπάθεια, θα είναι ένα μικρό πρόβλημα για την ομάδα. Όταν είστε όλοι μαζί, δουλεύετε σκληρά, βλέπετε το αποτέλεσμα.

«Έχω συμβόλαιο, είμαι εδώ, διασκεδάζω. Όλοι ξέρουν ότι μου έχει μείνει ένας χρόνος, θα μιλήσω με το κλαμπ και θα δω τι συμβαίνει. Προς το παρόν, στόχος μου, ο στόχος μου είναι να κερδίσω κάτι. Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι είναι να κερδίσω. Από τότε που έφτασε ο Μπρούνο (Φερνάντες) έφερε αυτή την ενέργεια, το πέρασμα του, τα γκολ του, τη δημιουργικότητά του. Μαζί μου είμαι βαθύτερη, αλλά είναι μπροστά για να δημιουργήσει επίσης. Είναι πάντα καλό να έχουμε δύο παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν οποιαδήποτε στιγμή. Ταιριάζει και στους δυο μας, τα πάμε πολύ καλά. Είμαστε πιο ολοκληρωμένοι ως ομάδα».